Azure cloud услуги за распоредување слотови

близнаци слот shelving колку далеку

Француски игри регулаторот ARJEL покажа дека онлајн спортско обложување е зголемен година-на-година од 23% за првиот квартал од 2017, поставување на нов рекорд.Износот се wagered се зголеми од €516m во Q1 2016 година да €633m во првите четири месеци од 2017, додека вкупниот број на коцкари кои направиле барем еден онлајн влог од каков било вид во Q1 2017 зголемен година-на-година од 10% на речиси 1.5 м, исто така нова квартален рекорд во француски онлајн спортски обложувања.Година на година приходите генерирани од спортско обложување се зголеми 16% од €82m во Q1 2016 година да €94m за истиот период на 2017.Бројот на женски спортски bettors се зголеми од 40% до 79,000, речиси двојно износ на зголемување на бројот на машки bettors кои зголемен за 21% да 829,000.Обложување на тенис surged година-на-година од страна на 41%, генерирање €129.5 m приходи во споредба со €91.6 m за Q1 2016 година, со повеќе од половина од оние влоговите се направени преку е во игра обложување.Се зголемува исто така беа пријавени во фудбал и кошарка, расте од 18% (€348m) и 19% (€81.6 m) соодветно.Онлајн horseracing обложување wagers намалена на 1% од €247m да €246m за првите четири месеци од 2017, додека онлајн покер облози се намалија за 2% во истиот период. azure cloud услуги за распоредување слотови.