покер машина загуби во австралија

Во Канада и $2.5 милијарди договор со кој би се види филијалата на Аполон Глобален Менаџмент Инкорпорирани се стекнат со истакнати казино оператор Големиот Канадски Игри Corporation, наводно, бил одобрен од страна на Врховниот Суд на Британска Колумбија.Според четврток извештај од Канада Притиснете вести услуга објавени од страна на Финансиските Пост весник, Њујорк-листата приватни алтернативни инвестиции за управување со фирма првиот предлог за купување на казино оператор преку околу $2,1 милијарди аранжман во ноември.Тоа потоа се промовирана неговата понуда минатиот месец и сега наводно, има намера да преземе компанијата зад 25 објекти во провинциите на Онтарио, Нова Шкотска, Британска Колумбија и Њу Бранзвик со плаќаат околу $34.87 за секој еден од своите извонредни акции.Големата избор: вести услуга се изјасниле дека финализиран трансакцијата ќе резултира со Големи Канадски Игри Corporation се де-наведени во текот на вториот квартал предмет на исполнувањето на обичајно регулаторни и затворање услови и да имаат својот бизнис укината во портфолио на средства контролирани од страна на Аполон Глобален Менаџмент Инкорпорирани смета дека се вреди во регионот на $335 милијарди долари.Претходното владеење: Alex Van Hoek од Аполон Глобален Менаџмент Инкорпорирани наводно им рекол На Канадскиот Притиснете дека неговата фирма е 'повеќегодишно искуство во игри простор" благодарение на нејзиното минато сопственост на Harrah ' s Забава, која подоцна го промени своето име за да Цезар Entertainment Corporation.Тој наводно покрај тоа изјави дека фондот исто така има значителен удели во други коцкање-friendly претпријатија, вклучувајќи италијански sportsbetting оператор Gamenet Група Спа и Европската лотарија гигант Sazka Група КАКО и сега ќе бидат во потрага да им помогне на Големиот Канадски Игри Корпорација 'забрзување на идниот раст и иновации, како лидер на пазарот во Канада.' Инвеститор согласност: вести услуга дополнително се изјасниле дека околу 79% од Големиот Канадски Игри Corporation акционерите гласаа во корист на ревидираната преземање договор на декември 23 со Аполон Глобален Менаџмент Инкорпорирани тврдат дека свој приватен статус ќе им помогне на казино фирма за да се постигне долгорочна финансиска флексибилност. покер машина загуби во австралија.