каде е четирите ветрови наоѓа казино

атлантик сити казино miraflores trabajo

ЛОНДОН, 16 септември, 2010 /PRNewswire/ – Во време кога други компании во секторот отворено намалувањето на Bodog бренд најавува дека Крис Маршал, претходно Главата Аналитичар во Full Tilt Покер, се придружи како што се прошири во сите области на на бизнис.Претходна на Full Tilt Крис одржа слични улогата на Партиските Игри каде е четирите ветрови наоѓа казино. Kris, коментираше: "Bodog Европа и бренд на глобално ниво не стои мирно и со брзината на донесување на одлуки се чини дека ние и се става да се искористат можностите што е можно тие да се појават.Нашата стратегија, заедно со способноста да се биде флексибилен и брз енормно се зголемува потенцијал за развој на бизнис и ова го направи Bodog многу атрактивен бренд за работа." Портпарол на Bodog додаде: "Крис е уште еден важен дел од тимот ние градиме сега и да се даде импулс имаме ние продолжуваме да се вози нашата вработување во многу различни сектори." За понатамошни информации и слики ве молиме јавете се: Ед Pownall, BodogBrand.com's International Press Office (London), на +44-7825-064-776 ИЗВОР Bodog Европа Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre каде е четирите ветрови казино нови бивол.