Orus казино мексико сити

os еден од најдобрите jogadores де покер do brasil

Aristocrat видов добивка по даночни и пред амортизација пад за 47% од година на година за фискалната година што завршува на 30 септември 2020 година, на вкупно AU$476.6 m (САД$348.8 м).Вкупно приходи беше АУ$4.14 bn за истиот период, пад од 6% од година пред тоа, додека EBITDA totalled АУ$1.09 bn, надолу 32%.Компанијата е дигитален сегмент беше своите највредни во текот на годината, подготовка на 57% од вкупните приходи.Америка сегмент е вториот највисок, вкупна 33% од сите приходи.Како на 30 септември, Aristocrat е лиценциран во 328 јурисдикции во 84 земји низ целиот свет.Компанијата вработува повеќе од 6,000 вработени, од кои поголемиот дел се наоѓа во НАС.Според Австралиската игри снабдувач, тоа беше во можност да се одржува силна оперативни импулс и покрај пореметувања создадена од страна на COVID-19 пандемија.Од Март, на снабдувачот рече финансиски резултати за својата земја-базирани бизнис беа "материјално влијание од страна на" затворање на својства како резултат на пандемија, имплементацијата на капацитетот ограничувања и други социјално дистанцирање мерки.Гледајќи напред, Aristocrat рече дека тоа е "добро поставени за да се одржи долгорочна траекторијата на висок квалитет, одржлив раст." Компанијата го пофали својот ликвидносната позиција, ниско ниво на долгот и силна билансот на состојба. orus казино мексико сити.