како да се справи со пораз во покер

traduction en anglais де покер лице

Како што од вчера, милијардер инвеститор Карл Icahn потврди дека поранешниот Showboat Казино на Атлантик Сити сега може да работи како не-казино хотел.Портпарол на Icahn потврди дека инвеститорот и инвеститорот на Филаделфија биле во можност да стигнат до резолуција врз основа на правно ограничување што ќе им овозможи на поранешниот казино да функционира како хотел без казино игри.Вчера, и портпарол на Icahn и Барт Blatstein, инвеститорот, потврдија дека договорот е направен како да се справи со пораз во покер. Blatstein го купил во казиното и ја повторил место оваа година, како и располага со никакви игри како да се справи texas holdem poker. Icahn е сопственик на казино веднаш до Showboat, Труба Таџ Махал.Според Асошиетед Прес, Icahn се согласи да го реши тврдат дека со Blatstein без плаќање во замена.Проблемот е правно пакт од 1988 дека бара Showboat место се користи само за казино игри.Документот имаше чуваат Stockton Универзитетот од вртење на игри место во satellite кампус и универзитетот одлучил да ја продаде зградата за да Blatstein кој беше размислува што да се прави со имотот. како да се справи texas holdem раце.