онлајн слотови сад вистински пари

монета слотови за машини за перење

Шведската базирани Игри Иновации Група, кои само пред неколку недели, најави продажба на нивните B2C онлајн казино брендови да се Betsson, имаат денес откри договор со PokerStars да им се обезбеди пристап до нивниот партнер следење и усогласување на софтвер, Свирка се Усогласат.Свирка во Согласност врши филијалата маркетинг согласност скенира веб-сајтови и идентификување на областите каде што партнерските сајтови кои не се во согласност.На тој начин овозможувајќи оператори да ги контактираат своите маркетинг партнери, кои за промовирање на своите производи без да е во согласност со релевантните регулативни правила и закони.Зборувајќи за договорот со PokerStars, Игри Иновации Група е Главен Извршен Директор, Ричард Браун, изјави: "Ние сме многу среќни да имаат потпишано PokerStars да го нашето портфолио за Настап се Усогласат.Помагање на нив во согласност напори обезбедува тие остануваат во првите редови на одговорни игри." Додека коментирање на име на PokerStars, Ребека McAdam Willetts, Вонреден Директор, Група за Односи со Јавноста во Ѕвездите Група, коментираше: "Ние работиме заедно со нашите партнери да се осигура дека содржината доставени до нивната публика е во согласност и одговорно, и ги исполнува истите високи стандарди очекува на PokerStars бренд." "Свирка во Согласност додава нова димензија на оние односи и контроли, и ние со нетрпение очекуваме да се видиме на технологијата во акција." онлајн слотови сад вистински пари.