како да заработите пари на дијамант казино

правец на реката индискиот казино вајоминг

Помеѓу 26 јули и август 1, бизнисмен од Сингапур засвири преку АУ$43.2 милиони ($30.6 милиони евра) на Ѕвезда Голд Коуст Казино во Квинсленд, Австралија.Бизнисменот, Вонг Лак Choy, бил грижеа со казино, давајќи му на пет-ѕвезда третман од времето го зедов до него на својот приватен авион за да на време се вратил на Сингапур.Местото на одржување нека Wong коцкање возење, да се знае тој беше добар за тоа.Сепак, од време на еднонеделен патување беше направено, парите е нема и Choy е одбива да плати најмногу.Ѕвезда Забава, која работи на казино, се случува по Вонг во Сингапур суд во текот на долг, што се вели да се биде најголем досега во градот-држава.Тој укажува дека Вонг беше дадена казино бланко чек, кој беше да се пополни од страна на Ѕвезда Златен Брег.Сепак, проверете одбиени кога беше претставен на Сингапур банка врз чија сметка е вовлечен.Вонг бил коцкање далеку недела играње baccarat и тврди дека тоа не е негова вина, тој ќе се изгуби.Тој вели дека дилери направи повеќе грешки, кои подоцна беа потврдени од страна на казино службен во писмена форма.Нетрпеливи над претпоставува неспособност на дилери, Вонг беше подготвен да замине во пресрет на распоред.Сепак, тој беше убеден да се остане подолго и по неколку домаќините се нуди да му обезбеди повеќе кредитни и писмо тој го доби од казино е главниот оперативен директор увери него дека нема повеќе грешки ќе бидат направени.По согласил да продолжи, тој тврди дека тој не сакаше да плати за било какви загуби ако грешки продолжение.Грешки, наводно, не продолжи, па Вонг полета надвор назад во Сингапур и рече на својата банка да не чест на проверка, кога беше претставен.Тој тврди дека ова било во согласност со договорот, тој го направи со Ѕвезда да не плаќаат за било какви загуби поради дилери' грешки.Според Wong адвокат, Авраам Vergis, "д-Р Вонг ќе натпревар Сингапур случај како прашање на принцип, а има намера целосно vindicate неговата одлука да се запре исплата," додавајќи дека тој е "високо почитуван покровител на казина низ светот, кои редовно се обезбедени со концесии и стимулативни пакети." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да заработите пари на дијамант казино.