1000 долари слот машина победници

зелена долина на ранч казино локација

acau казино бруто игри приходи (GGR) за јуни во моментов е следење на година на година за намалување на помеѓу 2% и 9 проценти, предлагам две брокерски куќи.apanese фирма Номура вели во белешка во понеделникот дека во првите пет дена од денот на јуни, Макао е агрегат казино GGR беше HKD2.5 милијарди долари (US$321.8 милиони евра), што тоа го рече и се подразбираат просечната дневна приход – со исклучок на слотови – на HKD468 милиони евра 1000 долари слот машина победници. Јуни е малку веројатно да се види раст, но [се] наместо наслов за 25 последователни месецот на година на година GGR пад," истакна Номура аналитичари Ричард Huang, Стела Xing, Хари Кертис и Kelvin Вонг.rokerage Sanford В 1000 најдобри покер стратегии и тајни.

Bernstein Ltd, во Хонг Конг, рече пад во јуни може да биде до 9 проценти 1000 долари слот машина џекпот. "Под претпоставка дека на просечната дневна приход на MOP530 милиони [US$66.2 милиони] да MOP570 милиони евра за остатокот од овој месец, јуни GGR ќе биде MOP15.8 милијарди долари за да MOP16.8 милијарди долари, што претставува годишно-на-годишен пад од 3% до 9 проценти, наспроти 10% од година-на-годишниот пад во Мај," изјави Vitaly Umansky, Симон Zhang и Клифорд Kurz во белешка во понеделник.omura тимот рече: "Ние треба повеќе време да се измери дали помек перформанси [во почетокот на јуни] беше поради неодамнешното прекинување на телефонот обложување и имплементација на нови UnionPay терминали, или едноставно се должи на нестабилноста во GGR." #8220;Владини акции се очекува да тежат на VIP игри во близина на рок, како и на возење консолидација меѓу junket оператори како помали junkets се принудени излезе на пазарот со оглед повисоки трошоци на усогласеност," рече Sanford Bernstein тим. зелена долина на ранч казино локација.