Petit казино ле chable бомонт

обложуваат црвена или црна рулет

Антигва е новата влада вели дека тоа го направи "значителен попуст" во обид да го реши својата долгогодишна Светската Трговска Организација (СТО) спор со сад во текот онлајн коцкање.На 29 август, на СТО Спор Населба Тело (DSB) ја одржа својата најновата средба, на која Antiguan претставник рече дека администрацијата на новоизбраниот Премиер Гастон Browne имаше "формулирани уште еден сеопфатен и реални предлог" со поглед кон реализација на "брзо и конечното разрешување" на трговски спор, кој датира од почетокот на дел од последната деценија.Антигва првично поднесена претставка со СТО во 2003 година, тврдејќи дека НИ е во спротивност на својата меѓународна трговија обврски vis-à-vis неговото prohibitionist став против Антигва лиценцирани онлајн коцкање индустрија.На СТО се согласи дека САД не можеше да тврдат дека се дејствува за да ги заштити своите граѓани од зла на онлајн коцкање, додека истовремено овозможувајќи им на своите домашни horseracing индустрија да ги прифати однапред депозит wagers преку интернет.И покрај бројните апели од страна на американскиот Трговски Претставник (USTR), на СТО постојано ги поддржуваше Антигва е победа.Во 2007 година, на СТО овластени Антигва да се соберат $21m во годишниот штети, но на НАС допрва треба да се плати пара.На СТО потоа одобри 'со какви било средства неопходни' план кој ќе овозможи да се Антигва да се соберат неговите кумулативни $150m+ отштета, нудејќи им на член на кралското семејство-бесплатно симнување од НАС интелектуална сопственост.Антигва одржа надвор влече ова предизвика во надеж дека USTR ќе ја видат светлината, но на НАС одби да се budge.Во минатиот петок е DSB состанок, на Antiguan претставник рече дека новата администрација предлог претставен "значителен попуст на сад од почетокот на предлози." Без да се навлегува во спецификите, Антигва е претставник рече дека новата понуда "претставува но најмала дел од штетата нанесена на Antiguan економија" преку НАС " неуспехот да се почитуваат своите меѓународни трговски обврски.Во својата изјава за DSB во петок, на USTR тврди дека е "разочаран дека Антигва карактеризира НАС не прават било какви сериозни населба понуди," вели тој и понудил на "широк спектар на корисни сугестии за да се реши овој спор во ноември 2013 година." На USTR продолжи да се тврди дека Антигва имаше игнорира својата најновите понуди "за долг период на време пред само минатиот месец покажува дека тоа не беше прифатливо." Ова е нешто фатален тврдат дека, со оглед на тоа дека Антигва е Амбасадор на Колин Мардок јавно изјави минатиот ноември дека USTR е понуда "падна далеку помалку од она што е потребно за да се реши ова прашање." Како за Антигва е најновата понуда, USTR рече дека тоа е "разгледување на овој најновите комуникација, која ние само неодамна примените, и ќе продолжи да работи експедитивно кон изнаоѓање реална населба." Надвор од тоа, на USTR вели дека нејзината политика е тоа "нема да ги коментира јавно на тековните преговори." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre petit казино ле chable бомонт.