зелена долина на ранч казино работни места

ако црвена допира црна ти си во ред џек

На Borgata, Атлантик Сити, двојно долу на неговата тужба против Канзас-базирана игра картичка производителот Gemaco како што тоа се обидува да го ноктот назад $10 милиони "освои" од работ-сортирање на Фил Ivey и Кели Сонцето во казино е мини-baccarat маси во 2012 година зелена долина на ранч казино работни места. Казино е обвинет Ivey и Сонцето на мамење, и Gemaco на прекршување на договорот затоа што тоа е предвидено со картички со чест unsymmetrical модели на грбот.Ова им овозможи на двајца играчи да се направи разлика поволни картички од оние кои помогнаа дилер, тврди Borgata. Ivey и Сонцето бара оваа специфична палубата на Gemaco картички, бидејќи тие се верува дека тоа ќе им помогне да се стекнат нивната предност во однос на казино зелена долина на ранч казино мапа. "На Borg" веќе доби пресуда против Ivey и Сонцето, кои тврдеа дека тие се освои пари фер и квадратни, со користење на вештина.Но казино не се грижи кого тоа добива пари од, тоа само сака да се претвори во текот на победничката страна на крајот на овој навидум бескрајна правна битка, оставајќи губитници да се карам повеќе што се должи на она ако тоа е вратоврска во блек џек кој ќе победи. "Пресудата против Ivey и Сонцето ... не ослободат Gemaco на culpability за неговите неисправни картички," се вели во поднесување на оваа недела ако црвена допира црна ти си во ред џек. "Borgata е рамнодушен за тоа како судот се плаќа, без разлика дали од страна Gemaco, Ivey, Сонце, или некоја комбинација ако слот не е достапна за учење лиценца. "Според тоа, Обвинетите мора крст-барања за придонес и надомест на штета да apportion вина меѓу себе." Оваа недела 34-страница поднесување беше одговор на Gemaco свој поднесување претходно овој месец кој тврди дека чиста симетрич-ност на грбот на картички е, всушност, е невозможно.Компанијата рече дека индустријата овозможува на разликите во шемите на до 1/32nd на една педа, стандард кој беше исполнети од страна на картички во прашање.Но Borgata сака судијата да го применуваат законот на апсолутен писмо.И покрај физичките неможноста од следниве, Њу Џерси игри закон се вели: "грбот на секоја картичка во палубата ќе биде идентична и да не се картичка ќе содржи било означување, симбол или дизајн кој ќе им овозможи на лице за да се знае идентитетот на секој елемент печатени на лицето на картичката или што ќе го на било кој начин се разликува назад на таа картичка од било која друга картичка во палубата." Ivey и Сонцето се поднесе жалба на пресуда против нив, но тој случај не може да се слуша додека Gemaco случај е решен.Сонцето тврди додека давајќи сведоштво дека таа може да се работ-сортирање на било шпил карти, без оглед на производителот, изјава Gemaco има користи за да се аргументира дека неговите специфични шпил од картички не биле во дефект. орел планина казино уште се отворени.