дали допрете рулет шокира

black sun empire jack nicholson

acau снабдувач на електронски игри на среќа опрема Рај Забава Ltd има дадено Словенечки производител на електронски маса игри Interblock ДД на лиценца за интелектуална сопственост за некои не-телевизија, мулти-игра игри машини во Макао.Рај Забава објави во понеделникот на аранжманот е помеѓу подружниците на двете компании дали допрете рулет шокира. Interblock е водечки развивач и снабдувач на мулти-плеер игри уреди во сад, Канада, Азија, Австралија и Европа," печатот цитати Рај Забава претседател и генерален директор на Џеј Чун како вели не тасманија имаат покер машини. Примената на Interblock е голема продажба и дистрибуција на мрежа, докажано досие и commercialisation експертиза, ние сме убедени дека нашата соработка ќе значително да ја зголеми продажбата на лиценцираните гејмерски машини и забрзување на пенетрација на не-телевизија мулти-игра во Макао," изјави Г-дин Чун не тд им овозможи на онлајн коцкање. Ние со нетрпение очекуваме да на продлабочување на соработката со Interblock од страна на истражувачкото другите наши игри производи како што слот машини и други претстојните производи со цел и понатаму да го зголемиме нашиот удел на пазарот во електронските игри на опрема на пазарот," Г-дин Чун да се додаде.ong Конг-листата Рај Забава издаде "позитивна добивка alert" минатиот месец.Тој рече дека очекува пресврт во првата половина профитабилноста беше во спротивност со губење на HKD35 милиони долари (US$4.46 милиони) тоа го направи во соодветниот период минатата година. black sun empire jack nicholson.