не тд им овозможи на онлајн коцкање

црна т кошула џек и џонс

Во државата Њу Џерси, демократите правило отиде на спиење и се планира да се види мерка, додаде до 2016 година ноември ливче што ќе им овозможи на гласачите да изберат дали сакаат да се види казина додаде надвор од Атлантик Сити.За да се овозможи казина надвор од коцкање град, амандман би требало да се направи за државата уставот, која во моментов се ограничува коцкање куќи во приморскиот туристичкиот град.Државата Сенаторот Пол Sarlo верува дека додавање на коцкање опции за други градови освен Атлантик Сити е клучна за доведување на даночните приходи, кои инаку се случува да Пенсилванија и Њу Јорк не тд им овозможи на онлајн коцкање. Sarlo што е наведено во телефонското интервју дека единствениот начин државата ќе бидат во можност да се натпреварува со соседните држави, и ги носат во пари да Атлантик Сити ќе биде да се нудат коцкање options надвор од коцкање градот.Во минатото, Атлантик Сити доминираше на коцкање сцена на Источниот Брег.Сепак, приходите се во опаѓање во текот на изминатите неколку години со броеви надолу од $5.2 милијарди долари во 2006 година до $2.9 милијарди долари во годишни приходи во 2014 година black sun empire jack nicholson. Како Њујорк, Пенсилванија, Мериленд и Делавер започнале да се прошири коцкање, играчите почнаа да ја посетите држави не беа поблиску од Атлантик Сити.На пазарот се бореше толку многу што минатата година четири казина затвори, оставајќи само 8 оперативниот во градот.Гувернерот Крис Кристи се обиде да ја заживее Атлантик Сити на своите формални слава и стана повеќе отворена за дозволувајќи им на игри на среќа во други региони на државата, ако парите од игри на среќа може да се користи за да се оживее Атлантик Сити.Според Sarlo, пратениците се разговара како процент од ширењето на приходите би можеле да бидат пренасочени за да Атлантик Сити.Само како многу игри места и локација на таквите места се уште се дискутира.Пратениците се обидува да одлучат дали сакаат да побрзаат и да се одобри референдум за време на финалето недели на седницата, да се постави конечниот глас до август 2016 година црна опашка џек зајакот адаптации. На референдумот има способност да го помине со мнозинство гласови од две години по ред или со 1 3/5 од гласовите.Целта на пратениците се чини дека за да додадете казина во области каде коцкари се патува надвор од државата да учествуваат во казино игри.Казина во северниот регион на државата ќе задржи коцкари во Њу Џерси, отколку гледајќи ги патуваат во Пенсилванија и Њу Јорк да уживаат во нивната омилена казино игри. црна т кошула џек и џонс.