алан управува со нелегално коцкање операција

desserte рулет стекнат де место

Во Обединетото Кралство и Обложување и Игри Советот најави премиерата на новиот кодекс на однесување за дизајн на онлајн казино игри кои се верува дека ќе помогне за подобрување на играчот безбедност и справување со прашања околу проблемот коцкање.Лондон-со седиште организацијата претставува приближно 90% од игри на среќа, sportsbetting, казино и бинго оператори во Велика Британија и се користи официјалното соопштение на детали кои на ревидираните iGaming програма содржи одредби со кои ќе бараат од своите членови, да се подобри пристапот до информации кои се однесуваат на побезбедно коцкање практики, забави брзината на слот врти и забрана неколку карактеристики кои се предизвикува загриженост.Во тек обврска: Обложување и Игри Советот објасни дека нејзината нова игра дизајн кодекс на однесување е лансиран следниве минатата година објавувањето на нејзините Побезбедно Коцкање Заложби документ и е уште еден доказ за неговата посветеност кон унапредување на стандардите за индустријата.Групата изјави дека освежен мерки треба да бидат активни 'до крајот на овој месец' и ќе згора на тоа бараат од членовите на крај "турбо игра" сесии, како и мулти-слот игра.Значајни заштитни мерки: Мајкл Dugher (на сликата), Извршен директор за Обложување и Игри Совет, се користат печатот за да се прогласи дека ревидираната законик, исто така, мандатите на неговите членови да се воведе 'понатаму задолжителните проверки на играчот активност' преку прекини во игра заедно со заложба дека тие работат кон подобрување на 'означување на игри' со цел да се зголеми свеста на клучните термини.Прочитајте изјава од Dugher.. алан управува со нелегално коцкање операција. "Обложување и Игри на Советот беше формирана минатата година, со цел да се доведува трката за врвот во однос на стандардите во рамките на пропишаната обложување индустрија.Новата игра дизајн кодекс на однесување е уште еден пример на нашата определба да одговори на загриженоста на глава и да се исполнат нашите побезбедно коцкање обврски." Континуирана соработка: Dugher изрече дека неговата организација има исто така се обврзаа дека ќе работат со регулаторите, академици и потрошувачите кои можат да имаат искусни коцкање поврзани со штета, па како 'да се идентификуваат најдобрите практики во играта дизајн оди напред' и да се обезбеди мерки во новиот код остане 'во тек со промените во технологијата.' Dugher изјавата се чита.. desserte рулет salle de bain. "сигурен сум дека нашите членови ќе го прифатат овој пристап и се посветат на својата цел за подобрување на играчот безбедност.И како ние се подготват за претстојната Коцкање Преглед, тоа е уште еден доказ на нашата индустрија заложбата за подобрување на стандардите, за разлика од целосно решен црниот пазар." desserte се прелива plancha на рулет.