рај казино 4ти јули

атрибути на сите покер mp40

почетокот на 88 проценти од обичните акции се одржа во САД-врз основа казино група Цезар Забава Корп е гласаа во корист на спојување Цезар Стекнувањето Соработка со родителите.Цезар Стекнување инвеститори се согласија во посебен состанок за да се справи, само со над 95 проценти од обичните акции во корист.ковчегот Frissora, претседател и главен извршен директор на Цезар Забава, се вели во една компанија прес изјава на одобренија беа "важна пресвртница" во појавата од стечај на друга единица, Цезар Забава Оперативни Co Inc – исто така познат како CEOC – кој раководи некои од бренд најпознатите и најголемите пари генерирање места, вклучувајќи Цезар Палас во Лас Вегас (на сликата) рај казино 4ти јули. #8220;приносите од оваа нова пари, финансирање ќе се користи за да ги отплатат CEOC е постоечки задолженост во согласност со условите на CEOC план за реорганизација," оперативна единица имале наведува во соопштението.тонови на Цезар Стекнување и Цезар Забава повторно заедно претходно беше разлика од некои Цезар Стекнување инвеститори што не се во нивните интереси рај казино 450 quechan д-р yuma аз 85364.
#8220;на успешната реструктуирање ќе создаде нови можности за пораст на инвестициите во развој.Ние го цениме нашите акционери " поддршка при гласањето да го одобри спојување," рече Г-дин Frissora рај казино настани peoria ил. Цезар Забава во моментов се предвидува завршување на спојување и CEOC е преструктуирање во првата недела на октомври", рече во вторникот е објавувањето од страна на родител. атрибути на сите покер mp40.