казино во близина на мене вашингтон

ок google богатство остров казино

ong Конг бизнисмен Тони Fung Крило Cheung е Aquis Canberra Стопанства (Ани) Pty Ltd има завршено на обратна преземање на Откривањето Ресурси Ltd, со цел да се плови неговите игри средства Казино Canberra на Австралиската Хартии од вредност (ASX).р Fung страна на завршен стекнување на Казино Canberra (на сликата) од Казина Австрија International Ltd во декември во договор во вредност од AUD6 милиони долари (US$4.4 милиони денари).Фирмата има поканети Лас Вегас-базирани архитектонски практики да ги достават дизајн планови за redevelopment на Canberra казино казино во близина на мене вашингтон.
SX-листата Откритие Ресурси, компанијата претходно фокусирани на нафта и гас во Африка, се вели во поднесување во понеделникот дека сите услови под споделување на купопродажен договор со Aquis Canberra Стопанства "сега се задоволни".Како такви, Discovery Ресурси има стекнато Aquis Canberra Pty Ltd, компанијата која ја поседува и управува Казино Canberra.s предвид за стекнување, Discovery Ресурси има издадено 149,421,874 обични акции да Aquis Canberra Стопанства во AUD0.20 по акција.Откривањето Ресурси сега ќе биде преименувана Aquis Забава Ltd и Г-дин Fung е назначен за претседател на компанијата, според понеделникот поднесување.iscovery Ресурси, исто така, потврди дека на виделина AUD2 милиони евра преку поставување на 10 милиони акции на Aquis Canberra Стопанства.понатаму 14,125,051 акции ќе бидат издадени на Aquis Canberra Стопанства "по Aquis [Canberra Pty] успешно поднесување на предлог за redevelopment на Canberra Казино", се вели на поднесување.р Fung страна имаше кажано во претходните извештаи дека тоа планира да го користите Canberra игри место како средство за да се плови компанија на Хонг Конг Берза (HKSE) во 2016 година ок слотови на забава на you tube. Целта ќе биде да се подигне пари за финансирање на други казино инвестиции. ок покер главниот creve coeur.