како да се победи пари на готово журки казино

le petit казино des minimes

На Пенсилванија куќа панел е eyeing легализирање на видео коцкање терминали (VGTs) во баровите и други бизниси за да помогнат во пополнувањето на државата е дефицит на буџетот на рм.
WITF изјавиле дека Куќата Игри Надзорен Комитет започна на расправата за тоа дали да помине Куќа Бил 1010, што ќе им овозможи до 35,000 терминали во баровите, социјални клубови, и други такви бизниси.Законот, според нејзините предлагачите, ќе plug финансиски буџет празнини од легализирани VGTs ќе ги користи државните $100 милиони во првата година, и $500 милиони евра годишно откако ќе се целосно спроведени како да се победи пари на готово журки казино. "Наместо на претворање на слепите очи на незаконски индустрија што се случува во државата Пенсилванија...ова навистина е чиста копија за сите, и им овозможува на сите да играат на ниво на полето за играње," рече Демократски Претставник Мајк Sturla на Ланкастер Каунти – еден од сметката најголемите застапниците – според вести извештај.Бил спонзор Претставник Марк Mustio (R-Allegheny Област) го отфрлил барањето на VGT противници дека коцкање терминали ќе cannibalize традиционалните казина како да се победи пари на цезар слотови стан. "Некои се рече дека во текот на годините што ние сме партнери со казината," тој рече le petit казино des minimes toulouse. "Знаете, јас лично не се согласувам со тоа.Во моето мислење, ние сме партнери со нашите гласачи." Пенсилванија е контроверзна VGT дебата повторно се појави минатиот месец, по двопартиска група на државата сенатори и претставници најави нов влез во државата поголемиот број областа на коцкање проширување записи.Арканзас Куќа не успее да ја Замени Коцкање за Спроведување на Законот Вето Тоа е конечниот: Арканзас Алкохолни Пијалаци Контрола (ABC) се уште може да се спроведе државниот коцкање закони.На Асошиетед Прес објавија дека за спроведување на моќта на ABC останува недопрена по Арканзас Сенатот не успеа да ги избегне вето на Гувернерот Ас Hutchinson на Сенатот Бил 496 le petit казино des minimes. Законот, автор од Државата Сен. Скот Flippo, би го спречила ABC од спроведувањето на законите кои се однесуваат на коцкање le petit казино du jardin јавноста. Flippo се обидовме да собереме гласови за да ги избегне вето, но тој само ја доби 15 сенаторите за поддршка на неговата причина – три помалку од бројот што е потребно да помине.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.