игра на генерал покер

холивуд казино амфитеатар распоред на концерт

Гледајќи Жан Скот игра видео покер, тоа е лесно да се види како Mandalay Bay стрелец Стивен Paddock може да се изгорени преку големи пари за време на неговите патувања во Лас Вегас.Скот, на 78-годишниот автор на "Скромен Коцкар" книга серија, работи на машина со двете раце како таа брзина преку $125 wagers на неверојатен клип.Нејзините прсти никогаш нема да ја напушти блескав копчиња.Нејзината игра на избор на оваа крајот на октомври ден е Сто се Игра Нерешено Покер, машина која им овозможува на неа да се игра 100 рацете на покер во исто време.Во нејзината брзина, Скот може да се игра до 700 рацете на покер секоја минута.За помалку од еден час, таа го става $18,000 низ машината и е долу за 1.000 долари игра на генерал покер. "Треба да игра на ова ниво, ќе одат надолу илјада долари, ќе одат и до илјада долари за прилично брзо," рече Скот.Како долгогодишен играч како Скот, Paddock треба да се користи за овој вид на нестабилноста.Но, дури и најдобрите видео покер играчи може да се соочи еп губење на ленти, што е она што власти се предложи да се случи Paddock во две години пред Октомври игра машина-бесплатно казино. 1 снимање. игра машини бесплатен онлајн казино.