како да се направи пари во казино блек џек

кога ќе мисури казино се отвори

Царскиот Пацифик со поднесување на Хонг Конг Берза покажува дека нивниот привремен "Најдобри Сонце во Живо на" казино на Т Galleria во Garapan, Saipan генерирани US$1,629.6 милиони денари (HK$12,646 милиони евра) во тек на VIP маси за месец ноември.Сметководствените беше неревидираните и во поднесување на Империал Пацифик рече дека тоа ќе и ги соопшти неревидираните VIP маса игри возен фигури на вториот ден од секој месец за претходниот месец оди напред.ВИП игри започна во истегне центар за обука и привремена казино на 1 ноември и компанијата планира да работат со junket оператори од декември натаму.Најдобри Сонце е Macau поврзани junket инвеститор (Hengsheng Група) во сопственост на Империал Пацифик.Казино и тренинг центар во моментов брои околу 600 и нуди 45 игри маси плус 106 слот машини околу часовникот.Мека отворање се случи на 26 јули и официјално отворање се одржа на 27 ноември како да се направи пари во казино блек џек. Приходите генерирани од казино може да се користи за финансирање на дел од компанијата е севкупен план за развој, ветил дека ќе биде достоен за некои $7 милијарди долари.На $500 милиони Гранд Мариана Казино и Хотел Центар, во моментов во изградба е да се биде на првата фаза на развој.Компанијата се уште е во потрага за земјиште да изгради Фаза II кои се планира да се изгради на северна или јужна крајот на островот.На готовиот развој ќе имаат околу 20 хотели, на 1 км долга шопинг плоштад, и на најголемиот светски воден парк за да се зголеми неодреден казино плоштадот снимки.На Garapan објект е Saipan прв лиценцирани казино.Локалните жители се поделени околу прашањето со трески водење високо ниво на двете страни од дебатата.Досега 590 луѓето станаа вработени, не сите жители, и тој број се очекува да расте за околу 700 во постојниот објект.Големиот Мариана Казино и Хотел Одморалиште се очекува да се вработат 3,500-4.000 лица. како да се направи пари во казино слотови.