аспект близнак слот исправена бела

среќа коцкање дена за рак

acau казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd се изјасниле негативно, прилагодена заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) на HKD943 милиони долари (US$121.6 милиони евра) за третиот квартал од 2020 година, поради што фирмата опишан како "покори приходи и тековните персонал трошоци" во текот на периодот на известување.onetheless, третата четвртина EBITDA резултат претставува 31.2 отсто подобрување од претходниот квартал, "во голема мера се должи со поголем акцент на контрола на трошоци", рече компанијата во вторник поднесување на Хонг Конг Берза, обезбедување на одбраната и неревидираните индикатори за учинок, за период.или на три месеци до 30 септември оваа година, Галакси Забава пријавени нето-приходи од HKD1.55 милијарди долари, надолу 87.8 отсто година на година, но до 34.8 проценти сликате.alaxy Забава работи предводник casino resort Галакси Макао (на сликата) на Cotai; на StarWorld Хотел, групата е главното место за Макао полуостров; и Бродвеј Макао, масата-пазар, се фокусираше на имотот на следната врата да Галакси Макао.ggregate маса маса GGR и приходи од електронски сегмент беа надолу 95.1% и 94.4 проценти, соодветно, да HKD359 милиони и HKD36 милиони евра.Секвенцијално, тоа претставена подобрување на 160.1 проценти и 12.5 проценти, соодветно.alaxy Забава рече патување ограничувања поврзани со напорите да го спречат натамошното ширење на Covid-19 имаше "продолжи да влијае" на групата бизниси.ui Че Ву, претседател и основач на Галакси Забава, се вели во подготвува забелешки дека во текот на "период на ниска визитација да Макао," компанијата беше донесена "можност да се реновира, наместете и воведување на нови производи" на своите места, со цел да се обезбеди својства "остануваат високо конкурентна и привлечен" на клиентите.р Луи исто така ги пофали напорите да содржат пандемија, која рече тој имаше придонесе за прогресивна reinstatement во третиот квартал на Кина излез визи дозволи копното на жителите на посетата Macau под Индивидуални Посети Шема (IVS) аспект близнак слот исправена бела. Сепак, поголемиот дел од копното градови само продолжи IVS апликации во крајот на септември, па затоа визитација не беше материјално влијание во третата четвртина, која се надевам дека ќе продолжи да рампата во четвртиот квартал", рече претседателот.pplications за IVS визи беше прв рестартиран на август 26, но само за луѓе од местата во Guangdong.Апликации за IVS дозволи од страна на луѓе од други делови на Кина да го рестартирате на септември 23 среќа фонтана слот машина онлајн. р Луи додаде: "Додека е пријатно да се види постепено зголемување во посетител на пристигнување на Макао со reinstatement на IVS, ние би се очекува постепено зголемување во посетител на пристигнување, како и приходи во текот на наредните квартали." alaxy Забава рече во третата четвртина нагласува дека групата е парични средства и течни инвестиции изнесува HKD43.2 милијарди од септември 30, со нето готовина на HKD39.7 милијарди долари.Група е долг, како на тој датум за застана на HKD3.5 милијарди евра. среќа фонтана слот машина симнете бесплатно.