цената на онлајн коцкање лиценца

е индиски казино пари се оданочуваат

Глобалната онлајн игри на компанијата, NetEnt има пријавено 4.7% од година на година се зголеми во својот приход во текот на четвртиот квартал на 2017.Во својот последен извештај на 2017, компанијата објавија игри на приходите од SEK419m, зголемување на SEK400m пријавени во текот на четвртиот квартал од 2016 година.Тоа беше период на подеми и падови за игри на оператор, кој објави 3.9% од година-на-годишниот пад во својот оперативен профит, кој падна од SEK156m пријавени во текот Q4 2016 година да SEK150m за време на Q4 2017.Компанијата профит по данок се зголеми, иако повеќе скромно година-на-година од 1.5% до SEK152m за време на Q4 2017 од SEK150m пријавени во текот на ист период на 2016 година цената на онлајн коцкање лиценца. Операторот исто така, потпишаа 8 нови договори со клиентите, подигнувањето 11 нови клиент казина во текот на Q4 период цената на паркинг на нијагарините водопади казино. NetEnt е полн-2017 година приходите се зголемени за 11.7% од година на година да SEK1,625m од SEK1,455m пријавени во текот на 2016 година, а оперативниот профит е зголемен за 9.5% од година на година да SEK587m.Целосната-2017 година добивката по доход се зголеми од 9.5% до SEK 552m од целосна година 2016 година правец на SEK504m е индиски главата казино отворен денес.

37 нов клиент договори беа потпишани со 35 нови клиенти казина започна во текот на 2017 е индиски казино пари се оданочуваат. NetEnt исто така беа доделени Онлајн Казино Снабдувач на годината во инаугуративниот Глобалната Гејминг Награди Лондон претходно овој месец, удирање исклучите тврд натпревар од ривал фирми Playtech и IGT да си одат дома со посакувана награда.Во соопштението приложените резултати NetEnt извршен ДИРЕКТОР, По Eriksson погледна назад во текот на годината, велејќи: "2017 беше уште еден паметен година со профитабилен раст за NetEnt, иако имавме очекува многу подобар исход.Нашата стратегија да расте на регулирани пазари останува во место и во текот на 2017 ние прекинат испораки на игри за да оператори во Австралија, Полска и Чешка, што влијае на приходите негативно од страна на три процентни поени во четвртиот квартал."Во 2018, ние сме зголемување на нашите комерцијални фокус и оптимизирање на нашата организација да бидете сигурни дека приходите расте повеќе од трошоците.Јас со нетрпение очекуваме да на нова година со повеќе игра соопштенија и вести за производот од било кога за NetEnt." е-приходи од коцкање оданочуваат.