онлајн казино со слободни без депозит бонус

јога на покер бесплатно онлајн

Главниот извршен ДИРЕКТОР на компанијата CASEXE Иван Kondilenko е именуван како говорник на Грузија Игри на Конгресот закажан за Март 1in Tbilisi.Рече експерт ќе се презентира преглед на тековните VR/AR казина и кажете повеќе за принципите на развој, изработка и имплементација на вакви проекти онлајн казино со слободни без депозит бонус. Kondilenko ќе се фокусира на предностите на VR/AR казина за операторите и коцкари, видови на алатки неопходни за изработка на овие проекти, како и временски рамки од VR/ARcasino остварување и да се започне.Дополнително, говорникот се случува да се задржиме на различни фази од VR/ARproject развој и повеќето важни задачи да бидат завршени во секоја одделна фаза.По истекот на своето претставување, претседателот ќе има интеракција со публиката има отворен дијалог со присутните на настанот.Меѓу главните теми да се дискутира, може да се најде методи на VR технологија спроведување на глобално ниво, на работното место, иако имаат одмор или бизнис патување.Во однос на Грузија Игри Конгрес 2017, Иван Kondilenko е подготвена да имаат лично интервју со некој подготвен да се одговори на останатите прашања.Можете да закажете термин со овој експерт на официјалната страница на CASEXE со кликнување на соодветното копче.Ние потсети дека Грузија Игри Конгрес е посветен на современиот развој и тенденции во вакви сектори на коцкање индустрија, како земја-базирани и онлајн казина, обложување бизнис, сајбер-спорт и фантазија спорт.Освен тоа, експертите ќе discussgeneral потенцијал и важноста на Blockchain технологијата и нејзиниот спореден производ – Bitcoin, за iGaming индустрија.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre јога на покер gratuito став jogar агора.