како да се тркалаат hardways во craps

како да добиете повеќе штимање слотови 5e

Онлајн игри компанијата Цреша AB најави одлука да се стекнат со дополнителни 7.5% учество во Maltese компанија Almor Holding Limited, за такса од $4.85 м.Цреша Ab потврдија дополнителни споделување на купување е направен поради 'продолжение поволни за развој на Almor е група на брендови" и ќе биде платен од страна на комбинација на еднакви делови парични средства и новоиздадени акции во Цреша AB како да се тркалаат hardways во craps.
Almor е онлајн оператор нуди казино и sportsbook првенствено во земјите што зборуваат германски.Цреша тековните држи во Almor изнесува 82.5% и ќе изнесува 90.0% по завршување на дополнителни купување.Компанијата има право да ги користат своите опција за купување на останатите акции во Almor во првите шест месеци од 2019.Оваа опција за да се здобијат со дополнителни акции е врз основа на повеќе од пет пати EBIT, се пресметува како просек на години 2017 2018 и. како да добиете повеќе штимање слотови.