е смарагд кралицата нови казино се отвори

не kevin costner сопствени казино

Британските онлајн инстант-победи игри иноватор, Инстант Победи Игри (IWG) Limited, најави потпишување на договор со кој е да се види таа снабдување на вештина-базирани Star Натпреварот мобилни наслов од инвеститорот LottoInteractive на Атлантскиот Лотарија Корпорација (ALC).Лондон-со седиште, IWG Ограничена, што се користи службено среда соопштение објавено од страна на Европската Игри Медиумите и Настани, на деталите кои гем-појавување на мозаик игра е да се стават на располагање на Канадскиот лотарија оператор преку неговата сопствена игра далечински сервер со цел да го даде својот aficionados шанса да се победи илјади долари во готовина.Канадскиот освојување: IWG Ограничен откри дека iOS и Android-от Star Натпреварот неодамна, исто така, се доставени до Канада Британска Колумбија Лотарија Корпорација (BCLC) учтивост на сличен интеграција и предизвици мобилни играчи да одговараат најмалку трио на Холивудски икони со цел да се соберат ѕвезди, како и на поени и бонуси.Долгогодишно искуство: Rhydian Фишер, Главен Извршен Директор за IWG Ограничена, се користат печатот да се изјасни дека неговата фирма е 'се навигацијата на Северно Американската лотарија на пазарот за многу години' и дознал дека доставување на игри од голем број на програмери " нуди вредност на нашите лотарија партнери.' Фишер изјавата се чита.. е смарагд кралицата нови казино се отвори. "Ние сме среќни да соработува со LottoInteractive, со друг игри на услуги на ALC содржината на портфолиото.Многу ми се допаѓа нашата игри еволуирале со нашите Северна Америка искуство, така е нашиот пристап кон aggregating содржина.Бараме даватели на услуги како што знаат најуспешните iLottery програми се оние кои нудат повеќе игри од мешавина на добавувачи." Заеднички успех: За неговите дел, Мерил Fullerton, Инстант Игри Маркетинг Менаџер за ALC, опишани IWG Ограничен како "огромна партнер' што им помогна на неговата организација да 'се постигне нов продажен височини' преку испорака на 'постојан прилив на содржината неколку пати месечно.' Fullerton изјави.. е смарагд кралицата казино отворена во фајф. "На компанијата пристап на трети страни на услуги, во овој случај LottoInteractive, нуди додатна вредност и покажува своето ниво на посветеност на нашиот успех." не kevin costner имаат казино.