покер раце не е директно победи полна куќа

reveillon jour de l ' казино forges les eaux

Распределба на игри маси [да казино оператори] ќе зависи дали нивните предлози се исполнат нашите упатства," Г-дин Leong изјави за време на прашање и одговор на сесијата на пленарната седница на седи на Макао е Законодавно Собрание.р Leong изјави за време на средба со законодавците дека Macau владата стои на масата капа.Политиката има за цел да се ограничи зголемувањето на телевизија дилер табела броеви до 3 проценти соединение годишен проширување до крајот на 2022, од базата на 5,485 маси снимен на крајот на четвртиот квартал во 2012 година покер раце не е директно победи полна куќа. пронаоѓач на аритметички на владата игри маса капа, вкупно 1,097 маси остануваат да се дели меѓу четирите големи Cotai проекти допрва треба да се отвори, рече белешка на 18 ноември од Унијата Игри Хартии од вредност Asia Ltd.apanese брокерски Номура вели во забелешка оваа недела тоа не предвидува цена војна меѓу Macau има шест оператори како тие се натпреваруваат за учество во масовната-пазар коцкање сегмент, каде што играчот побарувачката е повеќе еластични отколку што има во ВИП сегмент во текот на Кина анти-мито кампања покер раце се борат листа одговори. "Ние не додели висока веројатност за целосна-на цена војна, како казино оператори се ефективно скалирање назад табела снабдување (кога побарувачка е слаба), наместо да се обидува да ги пополнат табелите од компромитирање на маргините", рече Номура тим.n четврток, Г-дин Leong рече дека владата ќе се погледне во не-игри компоненти на најновата генерација на казино летувалишта се развива на Cotai од Макао е шест игри concessionaires, и како секоја компанија форми на партнерства со локалните мали и средни претпријатија, меѓу другите фактори, пред да одлучат на табелата средства за секој нов имот покер раце флеш vs полна куќа. Ние треба да се имаат повеќе строг мониторинг на VIP игри промотори [junkets], додека одржување на нив меѓународно конкурентни," рече Г-дин Leong.sked за можноста на создавање на база на податоци листата junket клиенти со извонредна долгови, секретар рече дека таквата мерка ќе треба да се усогласат со Macau Заштита на Личните Податоци Дело reveillon jour de l ' казино forges les eaux. Креирање на листа на клиенти со извонредна долговите ќе вклучува споделување на лични информации," рече Г-дин Leong, додавајќи дека таквата листа не може да биде дозволено да ја прекршат законите.acau казино бруто игри приходи (GGR) падна за 17 последователни месеци во годината-за-година условите од јуни минатата година reveillon ноел казино barriere toulouse. GGR е долу 35.5% во првите 10 месеци од 2015 година, во споредба со пред-годишниот период. reveillon ноел казино barriere бордо.