колку години имате да биде за зголемените орел казино

кралската аце казино исплата е-пошта

onami Стопанства Корп гејминг и системи дивизија пријавени приходи на JPY6.48 милијарди долари (US$58.7 милиони евра) за три месеци што завршува на 30 јуни, надолу за 4,4 проценти од пред-годишниот период.Добивка за сегмент сепак е зголемен за 8,7% од година на година да JPY804 милиони евра, Јапонскиот конгломерат, рече во петок колку години имате да биде за зголемените орел казино. Вкупно приходи од [игри и системи division намалена бидејќи [Konami s] нова казино системи за управување беа главно се инсталира на мали и средни казина, и покрај силната продажбата на слот машини, главно во пазарот во Северна Америка," фирмата се вели во резултатите од огласот.onami додаде: "сегмент профит, сепак, го зголеми главно поради промовирање на намалување на трошоците на постоечките производи." onami изјави дека за време на периодот тоа прошири опсегот на својот Концерт кабинет серија со пуштањето на новиот Концерт Полумесечина машина, која ги користи Konami првиот закривен екран.Фирмата, исто така, објави Концерт Оџакот кабинет, дека го користи голем големина вертикален екран колку години имате да биде да биде блек џек дилер. Ние, исто така, се фокусираше на продажбата на долго-продажба на Подиумот серија, која има богато различни производ line-up и продолжува да се добијат поволни критики во Централна и Јужна Америка, Африканските и Азиските пазари," компанијата додаде.onami рече дека тоа прогноза на приходите од неговите игри и системи дивизија да се постигне JPY32.0 милијарди долари за годината што завршува на Март 2018 колку години имате да биде за коцкање. Сегмент профит за фискалната година треба да биде JPY5.5 милијарди евра, фирмата додаде.roup широк, Konami пријавени приходи на JPY55.74 милијарди долари за три месеци што завршува на 30 јуни, со 12.8% во годината на годината услови.Добивка за период се зголемени за околу 46.4% на JPY8.51 милијарди долари, компанијата, рече.eside казино слот за игри, Јапонскиот конгломерат е исто така вклучен во Јапонија-фокусирани pachinko игра сегмент, дигитална забава – вклучувајќи видео игри и игри за мобилен – и здравје и фитнес.onami Игри потпишан минатиот месец крст-лиценцирање се справи со казино и лотарија опрема произведувач на Меѓународната Игра Технологија Саладин (IGT).Под аранжман – опишани од страна на IGT како "патент вкрстено лиценцирање договор" – Konami Игри ќе бидат во можност да ги понуди игрите вклучувајќи патентиран игра карактеристики од IGT портфолио на производот, и ќе плати за лиценцирање на надоместоците кои треба да се IGT, според изјавата објавена од страна на вторите компанија. кралската аце казино исплата е-пошта.