Nouveau казино francais en ligne avec бонус sans депо

спин да победи слотови и sweepstakes apk

Ние сме во потрага на игри, кои сега се специфични за регионот, без разлика дали тоа се математичка модели, графика или звук," Г-дин Оптимизација кажано GGRAsia за време на Глобалната Гејминг Expo (G2E) Азија шоу.р Оптимизација додаде: "Konami е навистина силна во САД, плус Австралија и Нов Зеланд.Тоа го прави смисла за нас за да продолжи дека успехот во Азија.Тоа е [пораст на продажбата] случува да се случи преку ноќ?Тоа не е.Тоа се случува да биде долг процес и ние треба да се изгради удобно на довербата на пазарот во нашите производи." e рече компанијата сега има мал број на производи кои се специфични за Азија која Konami се чувствува тоа ќе им даде на фирмата "добра основа за да започнете со продорен Азискиот пазар." onami е најдобар на пазарот во Азија во моментов е на Филипините nouveau казино francais en ligne avec бонус sans депо. Konami има производи во две казино својства веќе отворена Забава во Градот, во близината на Манила, и во други помали својства низ земјава, според Г-дин Оптимизација nouveau казино en ligne francais. Нашето присуство е многу силен во Филипини", рече тој спин да победи слотови & sweepstakes. "Ние само се надевам да се реплицираат дека во другите Азиски пазари." Браќа на Среќата', четири-ниво, симбол-управувано прогресивна линк, е еден од Konami нови производи насочена кон Азискиот пазар. "За разлика од другите производи на пазарот, каде [игри се] линк-специфични, ќе може да игра во која Konami игра под линкот", рече Г-дин Оптимизација спин да победи слотови и sweepstakes apk.

Браќа на Среќата е тоа навистина добро" на пазарите каде што тоа е веќе на располагање, рече Konami претставник, додавајќи дека "тоа веројатно е меѓу првите три линкови во тие региони." р Оптимизација додаде Konami има "многу игри и иновативни работи во гасоводот" за Азискиот пазар.Тие ќе бидат објавени во текот на следните 12 месеци, рече тој спин до го победи слот машина. Ова е само еден поглед на она што доаѓа – длабочината и широчината на нашето портфолио е во пораст," изјави Г-дин Оптимизација..