како да ги блокирате сите коцкање сајтови слободни

вртење камен покер висока раце

Bitcoin е целиот вести право сега со некои луѓе насилно против тоа и други го гледаат тоа како иднината на пари.Неговата вредност е долета во пресрет на maelstrom и Ние Сме Смешни Проект е предизвикан 8 комичари да излезе со сосема нов 5 минути специјално за поголемиот број cryptocurrency.Не само тоа, туку, исто така, отворањето на ноќта е Доминик Frisby, на stand-up комичар, актер и автор на Bitcoin: Иднината на Пари.Доминик се појави на BBC Radio 4, ТВ Канал Дејв Пари Пит и пишува за Старател и Пари Недела како да ги блокирате сите коцкање сајтови слободни. Headlining шоуто ќе биде Патрик Monahan: 'Злокобно забавни и инвентивни.' Гардијан.На комичари изложен сосема нов материјал специјално за Bitcoin се: Ед Pownall, Џорџ Луис, Бенедикт Farse, Dana Мишел Александар, Кит Плат (Професионални Yorkshireman), Eshaan Акбар, Mo Omar & Кели се Пренесе.Место: Farrs, 17-19 Dalston Лејн, Лондон E8 3DF како да се ролетни работа во покер.
8pm.Ноќта е спонзорирана од страна nChain, глобалниот лидер во истражување и развој на blockchain технологии, кој е извршен ДИРЕКТОР на Џими Нгуен, ќе биде MC за CoinGeek.com's bComm Конференција на Мај 18 2018 во Хонг Конг.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да ги блокирате сите коцкање апликации на iphone.