колку чини да се refelt на покер масата

покер сајтови кои ви даде слободен пари да започнете

Рекорд велика БРИТАНИЈА Лото награда win е прекината по втор пат оваа година, со еден играч да биде право на г 35.1 м исплата од средата вечерта е нерешено.Додека сопственикот на победа билет е уште да се дојде напред, познато е дека една победа билет ќе биде 100% учество на џекпот.Претходниот рекорд беше поставен од страна на две победа билети во јануари, кога Дејвид и Керол Мартин од Hawick, Шкотска, тврди дека половина од £66m лото, а другиот победник останаа анонимни.Најновата победа се одбележува трет пат на џекпот од над £30m има добиено оваа година, како Гери и Лиза Cannings од Jesenice освои £32.5 m во февруари.Пред оваа година, рекорд награда победи стоеше од 1995 година, кога Пол Maddison и Марк Gardiner од Хестингс игра како синдикатот и го освои £22.6 м.Правилата на играта се промени во октомври, што значи дека играчите сега имаат за цел да ги собереш шест точни броеви подготвени од вкупно 59 топки, што е зголемување за претходниот вкупно 49 топки.Камелот, операторот на Националната Лотарија, листи дека шансите за победа на лото се зголемени од 13.98 милиони евра/1 да 45.1 милиони евра/1 како резултат на промената. колку чини да се refelt на покер масата.