10 евра ohne einzahlung казино 2021

неговото царство без депозит кодови 2021

Ladbrokes акционерите имаат гласаа во корист на планираните спојување со Гала Корали, и покрај јавното спротивставување на спојување се изразени од страна на Ирски милијардер Dermot Дезмонд.Операторите најави договорот во јули, што уште треба одобрение од Конкуренцијата и Пазари Орган.Дезмонд е соопштено да поседуваш приближно 1% удел во операторот и претходно напишав на другите акционери, во кој се укажува зошто тие треба да му се спротивстави на договор, со причини, вклучувајќи недостаток на синергии и предвиде намалување на Корални е на маргините.Вкупно 96% од акционер гласови беа во полза на спојување на Ladbrokes генералното собрание, каде Дезмонд рече дека некои од неговите колеги акционери "гласање за Корални трансакција надвор од чувство на фрустрација и оставка со сегашниот одбор и менаџментот.Јас ги споделат своите фрустрации, но не и својата оставка." Дезмонд продолжи да се каже: "не може да Има сомневање дека овој договор е лошо преговараат со Ladbrokes.Конкретно, зошто би компанија се согласувате да плаќаат Playtech £75m во населбата поттик аранжман што аналитичарите го сметаат за добро надвор од пари 10 евра ohne einzahlung казино 2021. Ladbrokes се согласија дека комбинирана Ladbrokes Корални ќе 'не преземе мерки и дејствија' за намалување на износите што се плаќаат за да Playtech во тековни трошоци 10 евра без депозит казино бонус.