неговото царство без депозит бонус кодови може да 2021

rdr2 онлајн висока удели покер

Вилијам Хил има извади НИ спортски обложувања државен удар, потпишување на 25-годишен договор со Eldorado Одморалишта, еден од најголемите регионални казино оператори во Америка.Британскиот bookmaking гигант ќе стане Eldorado е ексклузивен спортски обложувања партнер, обезбедување и на дигитални и земјиште-базирани спортски обложувања услуги, како и онлајн игри, во државите каде што е законски.Договорот ќе се прошири Хил е НИ стапало значително — Eldorado поседува 21 казина во 11 држави, која ќе го зголеми своето присуство од шест држави на 13 неговото царство без депозит бонус кодови може да 2021.
Вилијам Хил во моментов е лидер на пазарот во Невада, со околу 55 проценти удел на пазарот и во моментов е единствениот оператор за да имаат присуство во сите пет држави кои имаат правен спортски обложувања и работи.Според условите на договорот, Eldorado ќе трае 20 проценти од акциите во букмејкерот НИ операции и има одобрение од $50 милиони евра вредност на акциите во поголемите Вилијам Хил група.Додека Eldorado ќе вработуваат Вилијам Хил услуги исклучиво, Британската компанија ќе биде слободен за да се бараат нови партнерства самостојно.На млада НАС спортски обложувања сектор се развива во еден комплексен, но е потребно комбинација од сојузи помеѓу домашните казино групи и Европската обложување оператори и технолошките компании.Регулатива се одвива постепено на државата од страна на државните основа и обложување компании се бара да партнер со постојната земја-базирани licensees, казина, racetracks, или лотарија компании.Тоа значи дека, за обложување компании бореле да се здобијат со основа во млада пазарот, партнери, со присуство во повеќе држави се многу пожелно.Додека MGM, LVS, Дин и Цезар, може да биде најмоќната оператори во САД, компании како Eldorado кои се специјализираат во помалите регионални казино пазари нудат поширок пристап за компанија како Вилијам Хил.Обложување гигант е извршен ДИРЕКТОР Филип Bowcock претходно рече тој би сакале неговата компанија да останат независни во НАС.Но, во средата, тој им рече На Независни дека Eldorado се справи обезбеди флексибилност и е дозволено Вилијам Хил за да "ги задржат контролата и да ја стартувате овој, како што го видите одговара оди напред." Ќе видат други лица кои ја имаат направено се занимава.Ако се погледне GVC/MGM, кое беше една од 50/50 сплит.Разликата меѓу ова и тоа е: која е ексклузивна.Нивната способност да се направи независна занимава — не знам точниот однос — но, ако јас сум независен, не сакам да навлегувам во кревет со компанија која е во сопственост на MGM? "Бидејќи [нашата] е 80/20 договор, за нас да продолжиме да ги правиме независно занимава каде што можеме да видиме се вклопуваат во државите или каде Eldorado својства, или во држави каде Eldorado својства не се.Она што овој договор навистина ни е дека тоа цементи на пристап до пазарот позиција за Вилијам Хил НАС." Вилијам Хил е акции се зголеми за 6 проценти на Лондонската Берза по објавувањето на договорот. неговото царство без депозит бонуси.