настани во злато земја казино

најголемата победа на онлајн рулет

"Ах!Вегас беше страшно!Ние пиеле 24/7 , ние partied нон-стоп и се хит секој стриптиз бар таму.Лабава жените насекаде во светот, ние всушност ги имаше десет од нив враќање во хотел една ноќ..... настани во злато земја казино.

еден од нив го донесе некоја коза .Но доволно за мене Granny, како си?".Понекогаш споделување не е секогаш најдобра идеја.Способноста да се биде во можност за споделување содржина и разговор лесно преку интернет е во јадрото на успехот на социјалните медиуми.Запомнете, вие се користи за да со нетрпение очекуваме да на е-пошта од вашиот смешно пријател со смешни слики?Се обложувам дека ретко добиваат еден од оние било повеќе.Луѓето имаат тенденција да ги споделите овие работи на својата Facebook Страница, сега или преку Твитер.Проблемот е во тоа што сакате да го споделите различни работи со различни луѓе.Тоа се случува во реалниот живот.Тип на шеги, треба да му кажете и да го споделат со доживотно пријатели се обично различни од она што го споделува со нови познаници или пријатели работа.Таму треба да биде контекст и значење.Кога ќе се погледне во гејминг индустријата, малку споделување дека е направено, беше направено лошо.Ако јас споделување дека јас само го освои рака со стрејт флеш (straight flush, колку од моите пријатели, всушност, сакаат да го слушнат тоа?И дека она што тие сакаат да го слушнат?Е таму не е подобро приказна да се каже од тоа?Клуч за разбирање на било кој аспект на социјалните медиуми маркетингот е разбирањето на потрошувачот и она што тие сакаат.Откако ќе го видите она што луѓето сакаат да го слушнат и тоа како тие сакаат да го слушнат тоа, може да се прилагоди на вашите пораки и истото важи и за споделување.Кој навистина сака да слушне за интеракција на вашиот сајт или содржини?Зошто тие сакаат да го слушнат?Како тие сакаат да го слушнат?Тоа знаење ќе ви помогне прво да се разбере ако може или треба да ги споделите.Ако никој не сака да го слушне тоа, вие сте споделување на спамирање и ова само ќе cheapen вашиот производ и се разредува вашиот бренд за застапување.Ако тоа е право што ќе ја споделите, па сега ќе знаете што ова учество изгледа.Последното парче на сложувалка е, зошто треба споделување на корисникот?Вие треба да бидете сигурни дека постои поттик има за корисникот.Зошто јас треба да делиш?Она што е во него за мене?Подобро ќе одговори на тие прашања, толку повеќе луѓе ќе добиете споделување.Мислам на потрошувачите патување наместо дофат на вашата порака.Би вас, а 10 релевантни луѓе добиете порака дека тие да се вклучат со или 100 луѓе се спам со вашиот бренд во прилог?Споделување алатки се неверојатно моќен.Кога се користи добро, тие ќе бидат најдобри маркетинг алатка некогаш употреба.Кога се користи лошо тие создаваат масовно негативно искуство......само прашајте го мојот granny.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre најголемата победа на евтини слотови.