Resumen де pelicula 21 блек џек

казино златен глобус победник крстозбор

ГМ Cotai (на сликата), новиот Macau казино на имотот од MGM Кина Holdings Ltd, е најверојатно да се отвори во четвртиот квартал од 2017, рече Џејмс Murren, претседателот на MGM Кина 56-отсто родител MGM Места International. Тоа се случува да се отвори оваа година, во четвртиот квартал и веројатно право околу веднаш по Златна Недела, веројатно.Но, што се случува да се отвори оваа година, за сигурни дека и тоа нема да биде многу спектакуларни," рече Г-дин Murren на конференциски повик со инвестиции аналитичари да се разговара за група е првата четвртина заработка.Тој беше се однесуваат особено на празничниот период на почетокот на октомври одбележување на Кина Национален Ден.Компанијата кажал претходно за MGM Cotai отворање во втората половина на 2017. По отворањето на Cotai очекуваме MGM Кина да уживаат значителен главата, со оглед на тоа што ќе биде исклучително uptick во соба понуда за компанијата, како и најголемиот процент се зголеми во табела понуда за каква било на "Биг Шест'", рече петок белешка од аналитичар Грант Govertsen на Унијата Игри Хартии од вредност Asia Ltd, која се однесува на Макао е шест директно-лиценцирани казино оператори.пронаоѓач меѓународните стандарди за финансиско известување (МСФИ), мерката се користи од страна на MGM Кина како Хонг Конг-листата на компанијата, нејзината оперативна добивка за првите три месеци од годината беше HKD854.79 милиони евра resumen де pelicula 21 блек џек. Имот EBITDA [заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација) од HK$1.2 милијарди долари (+3 проценти од четврт-на-квартал) го победи нашата проценка од страна на 5 проценти, управувано од силна маса приходи (+13 проценти од четврт-на-квартал) како [MGM Кина] пресели табели од ВИП да маса", изјави во четврток белешка од аналитичарите Praveen Choudhary, Алекс Poon и Томас Ален на Морган Стенли банкарската група.поднесување од родител MGM Места изјави дека клучот за прв квартал броеви за MGM Кина под U ret паладин најдобри во слотот.

GAAP и се мери во U казино златна хо да слотови. долари вклучени нето-приходи од НАС$502 милиони евра, 7% зголемување во споредба со претходна година квартал. Финансиските информации на MGM Кина во заработката ослободување [на родител MGM Места] не е директно да се спореди со неревидираните консолидирани финансиски резултати на MGM Кина подготвени во согласност со МСФИ," истакна четврток е Хонг Конг поднесување на MGM Кина.ain кат табела игра приходи зголемен за 17 проценти "поради зголемување на чекање процент да 22.2% во тековната година, квартал, од 18.0% во претходната година квартал", рече MGM Установи' ослободување казино златен глобус победник крстозбор. IP маса игри приходи се намалија 5 проценти поради 16 процентно намалување во промет "делумно се компензира со зголемување на чекање процент на 3,4% во тековната година квартал, од 3.0% во пред-година квартал," документот е наведено.ГМ во Кина оперативни приходи за првите три месеци беше US$73 милиони евра во споредба со САД$47 милиони во пред-година квартал.djusted EBITDA зголемен за 25 проценти за НАС$143 милиони денари, во споредба со САД$114 милиони евра во пред-година квартал, вклучувајќи ги и САД$9 милиони на лиценца за провизии расходи во тековната година квартал и САД$8 милиони евра во претходната година квартал.ГМ во Кина првата четвртина 2017 оперативни маргина беше 14.6 проценти, и прилагодени EBITDA маргина беше 28.5 проценти, што претставува зголемување од 413 основа поени во споредба со претходна година квартал.ГМ во Кина родител MGM Места објавија првата четвртина разводнета заработка по акција до 200 проценти од година на година, за да НИ$0.36 од US$0.12 во пред-година квартал.Родителот прогласи квартална дивиденда од НАС$0.11 по акција.uarterly нето добивката која им припаѓа на MGM Летувалишта се зголеми 209 проценти, на$207 милиони евра, во споредба со САД$67 милиони евра во пред-година квартал.т својата U казино златна соништа салта rrhh. домашни својства, MGM Места пријавени прилагоди сопственост EBITDA раст на 34 проценти проценти во однос на пред-година квартал, да НИ$648 милиони евра, а 15 проценти зголемување на 'исти-продавница" основа. MGM [Установи] има најмногу изложеност на Лас Вегас Лента (околу 65 проценти 2017 проценува EBITDA) во нашиот универзум [на опфатени игри акции] со средства во сите сегменти од пазарот", изјави во четврток белешка од аналитичарите Камерон McKnight и Роберт Брегот на Велс Фарго Хартии од вредност ДОО. Ние и понатаму сме позитивно на MGM Места' во Лас Вегас операции," тие се додаде.nbsp;.