казино злато тури атланта ga

хард рок punta cana казино се отвори

Планови за $400 милиони казино комплекс во близина на Рум Село во Јужна Виткајте, Индијана не треба да бидат нарушени од нова федералната власт кои ги заштитува на загрозени лилјак видови.На Pokagon Бенд на Potawatomi Индијците се планира да се изгради еден племенски село и казино на 165 хектари во близина на Рум Село во североисточниот агол на Prairie Авенија и САД 20 заобиколат.Бел-нос синдром, брзо се шири габични заболувања, предизвика значителни загуби за северниот дел на долго-шпанско лилјак населението и како резултат на тоа, U. Риби и диви животни Услуга предложи правило во април прогласување тоа загрозени видови.Програмерите ќе сте биле забранети од расчистување на дрвја на локалитети кои содржат рудници или пештери каде видови hibernates, како и нејзината roosting дрвја.Сепак, земајќи ги ефект на овој месец, а помалку рестриктивни владее само забранува расчистување на дрвја да познати сајтови кои содржат roosting дрвја.Риби и диви животни Услуга се свесни на roosting дрво сајтови, кога тие се увиде и потоа се запишува во база на податоци, според Јужна Наведнуваат Трибјун.Нема евиденција на roosting дрвја се евидентирани во базата на податоци за површина во Јужна Наведнуваат каде Pokagon сака да изгради својот развој, според Скот Pruitt, поле надзорникот на Риби и диви животни Услуга. Pruitt не сепак се истакне дека недостигот на запис во базата на податоци не мора да значи дека има ae не roosting дрвјата, 165 хектари.Тоа само значи дека никој не се документирани има и во иднина нема да се бара за нив.Додека племето предлог чека U казино злато тури атланта ga. Бирото за Индијански Работи (BIA) одобрување на проектот, исто така, треба да избришете некој U казино златна ел дорадо " панама. Војска Корпус на Инженери на влијанието врз животната средина студија, која ќе се утврди дали било мочуришта ќе бидат погодени од развојот.Во Март 2015 година, Бирото за Индијански Работи издава свој предлог на влијанието врз животната средина студија која покажа надвор од сообраќајниот метеж, предложениот развој нема значително да влијание на животната средина, но би сепак, во полза на племето socioeconomically, како и многу други начини.Проектот ќе вклучува 44 станбени единици, 18-приказна Класа III казино, простор за состаноци, хотел, паркинг гаража, здравствени услуги и различни племенски владини објекти на градот југозападниот раб.Според нацрт-студија направена во април 2015 година хард рок punta cana казино домаќин. развој се очекува да се креираат околу 2.000 грчки постојани работни места и 1,400 изградба работни места, и произведе до $620.4 милиони годишни приходи.На Pokagon Бенд во моментов работи на племенски село во Dowagiac, како и казина во Hartford, Нови Бафало (на сликата) и Dowagiac под Четири Правец на банер.Земја, што исто така е во сопственост на племето во Elkhart Област ќе се смета како алтернативна сајт за развој, ако земјата доверба апликација за сајтот е одбиена од страна на BIA. хард рок punta cana казино се отвори.