8 craps табела за продажба

седум кланови waterpark и казино

Да им помогне на билансот на своите финансиски листови, Државата Пенсилванија ќе копаат подлабоко во џебовите на лотарија победници.Времето Трибина се изјасниле дека Државата Пенсилванија ќе биде наметнување на 3.07 проценти државната персонален данок на добивка на лотарија добивки над $5,000 пред победниците се соберат нивните награди според новиот буџетот за фискалната 2016-17 8 craps табела за продажба. Ова е прв пат дека победа лотарија играчи се бара да се плати на државата данок од играта направи своето деби во 1972 година седум кланови воден парк казино. Други лотарија награди, како подарок картички и стока, се ослободени од данок.Според извештајот, наметнувањето на новите државни даночни приходи е прифатливо решение дека владата дојде до адресата Пенсилванија е хронична фискални проблеми.Лотарија на доход, која се однесува на лотарија добивки од 1 Јануари, се очекува да се генерираат речиси $16 милиони евра во приходи оваа фискална година. "Заедницата има огромна финансиска дупка, и овој (лотарија добивки даноци) беше дел од многу-потребни поголеми приходи пакет," Џеф Sheridan, портпарол на Gov седум кланови крадец реката паѓа казино. Том Волф, како што рече, цитиран од страна на вести веб-сајт.На 13 јули, државата Пенсилванија ја одобри $31.5 милијарди евра од буџетот на државата.Настрана од лотарија, државата ќе ја добие својата средства од даноците собрани од прошири комерцијални вино продажба, нови даноци за тутун корисниците и потрошувачите симнување на видеата, музиката и апликациите, даночна амнестија, голем кредит и фондот за пренос.Државата ќе го извести 46,000 лотарија на победниците, кој ја освои парични награди на повеќе од $600 за време на првата половина од оваа година, преку е-mail.Според законот, на победниците кои cashed во $600 и погоре, потребно е да го пријават своето добивки на Приходите Одделение и УЈП седум кланови waterpark и казино. "Букви се испраќаат како учтивост, така што победниците може да бидат сигурни дека за да се правилно извештај нивните добивки и да ја задржите тековната со било даночни обврски," одделот портпаролот на Кевин Hensil кажано вести веб-сајт.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино шатл јужна езерото тахо.