Harrahs ac висок лимит слотови

harveys казино јужна езерото тахо невада

По RGF одлука да се прекине нејзиното финансирање договор со Голема како на 31-ви Март 2012 година, индустрија-led фонд подигање на телото, Во Голема Фондацијата, достигна договор со Одговорните Коцкање Фонд (RGF) да се повлече и да се заклучи преговорите со GamCare во однос на Националните Коцкање Линијата и е посветена на постигнување на минимум две-годишен договор со GamCare до крајот на септември.Марк В harrahs ac висок лимит слотови. Etches, Главен Извршен директор на Голема Фондацијата се вели во соопштение: "со Оглед на сегашните околности, ние се согласија со RGF да го преземе текот на преговорите со GamCare во однос на Националните Коцкање Линијата директно, и се посветени на постигнување договор за минимум две-годишен договор со 30 септември 2011 година harveys езерото тахо казино мапа. Во спроведувањето на овие преговори ќе се разгледаат внимателно сите услови RGF има претходно утврден и сите достапни докази." Нил Goulden, Претседател на Голема Фондацијата рече во порака:"Голема е доверители се задоволни што нашите понуди да интервенира во преговорите е прифатена од страна на RGF.Национална Коцкање Линијата е важен елемент за поддршка на инфраструктурата за оние кои искуство на проблеми со коцкање.Сепак, тоа е еднакво важно е дека индустријата кои волонтери за финансирање треба да бидат задоволни што нивните донации се троши мудро, испорача вредноста за пари и максимизирање на ефективни резултати за оние кои бараат заштита и поддршка." Коцкање на Комисијата за 2008 година Преглед на коцкање поврзани со истражувањето, едукацијата и третман истакна потребата за подобро познати и се повеќе широко се користи телефонската линија, а идејата беше развиена во RGSB е Стратегија за 2009 година harveys езерото тахо казино и да се впуштат. "Ние го поздравуваме Голема одлука да го преземе текот на преговорите за линијата од RGF", рече GamCare во објавувањето на вестите изјава harveys казино јужна езерото тахо невада.

"Ние ќе соработуваат целосно со нив со цел да се постигне договор до крајот на септември и така да обезбеди цврста основа за планирање и развој на линијата на долг рок, во интерес на проблемот коцкари и оние кои се засегнати од проблемот коцкање." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre окупација двојно ау казино де монтреал.