Texas holdem во рено невада

дали црвено јастреб казино се craps

Државните медиуми во Лаос го најави коцкање ќе биде завршува во поранешна казино енклава на Boten на Кинеската граница, поради загриженоста во врска со криминал, тоа беше кажано денес.На Vientiane Тајмс објави: "има шпекулации текот на криминална активност во коцкање градот, што ја поттикна владата да се затвори казино" texas holdem во рено невада. Без велејќи кога бизнис беше затвори, извештајот ги потврди Лаос планира да преземе поголема контрола на безбедноста на местото и се одземе на Boten управување на некои сили, reclassifying областа како "специјална економска зона".Како што е нагласено во извештајот од AsiaOne, Boten стана малку од коцкање центар во текот на изминатите неколку години, со казино и голем број хотели извира нагоре да им служат исклучиво за своите Кинески муштерии.Сепак, според извештајот од Vientiane Пати, владата во Лаос одлучи да дејствува кога на проектот инвеститорот, почна да гледа во продажба на вложувања на друг Кинески инвеститори.Наместо на нови инвеститори, оперативни казино во оваа област, тоа ќе се развие во областа во "една туристичка дестинација," се вели во извештајот, додавајќи: "владата нема да дозволи било повеќе специјални економски зони да содржат казина, по наоѓање на такви операции создаде сериозни проблеми за Лаос, особено во однос на безбедноста." Локалните казино во Златниот Триаголник Специјална Економска Зона – кој е на границата меѓу Лаос, Мјанмар и Тајланд – нема потреба да се грижите, владата рече, одлуката нема да се применуваат за него.Сепак, Кина е широко распространета присуство во Лаос продолжува да го воскресна зголемување на локалните загриженост и покрај потреба од такви странски инвестиции.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre texas holdem инструкции за почетници.