Qt нема такви слот qobject

сечење т слотови во дрво

Индија е напукнување долу на нелегално коцкање за некое време сега, но новите bookies и bettors задржи никнуваат.Постои јасна потреба за коцкање, тоа е само е воден под земја.Д-р qt нема такви слот qobject.
Shashi Tharoor, ПРАТЕНИКОТ од Thiruvananthapuram и високи Конгрес лидер, смета дека тоа е време да се поправи ситуацијата, и да се предложи нов нацрт-законот кој ќе ја регулира спортски обложувања и заштита против натпревар одредување qt повеќе слотови за еден сигнал. Glaws извештаи дека Спортот (Онлајн Игри на среќа и Спречување на Измама) Сметка, 2018 ќе се регулира интегритетот на спортот преку регулирање онлајн коцкање, и казнување на спортски измама и натпревар одредување qt нема такви слот основната класа. Tharoor планира да ја претстави својата сметка пред Lok Sabha, долниот Дом на Парламентот на Индија, како е можно дневниот ред го овозможува тоа.Иако Индиската влада нели покажува многу знаци на затоплување на повеќе легализација на коцкање, неодамнешните настани може да има промени во атмосферата.Само пред неколку недели, имаше и назад меѓу Amar Singh, друг член на парламентот и Ravi Shankar Prasad, Министерот за Правото и Правдата, на она што треба да се направи во врска со нелегално коцкање.

Prasad, изјави горниот Дом на Парламентот дека ако забраната не може да биде обезбедена, легализација треба да се смета.Оваа нацрт-законот со Tharoor изгледа како тоа ќе се реши проблемот, но ќе треба да почекаме и да видиме дали ова е вистински напредок, или само многу разговор.Иако коцкање е правен во некои области на Индија, во голема мера тоа е забрането.На ова турка операции под земја, што ги прави повеќе опасни, но, исто така, намалување на влади надвор од било кој данок, тие би можеле да се добие од регулирање на индустрија.Индија може да се направи и да се разгледа на оваа сметка.Тоа не е како просечната Индискиот punter сака да се грижите за губење на член од семејството за коцкање.Без оглед на законитоста на коцкање, дополнителни корист на натпревар-одредување на законите ќе обезбеди дека не само да се залози фер, но просечната спортски фанови ќе имаат повеќе легитимни производ да се види.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сечење т слотови во дрво.