дали е можно да се направи пари од коцкање

игри за слободни слотови двојно надолу казино

Империал Пацифик International (IPI) не ја сакаат својата финансиска ситуација да биде јавна.Компанијата е изградба на Царскиот Дворец во Saipan, казино одморалиште дека има се занимаваа со едно задоцнување по друг, и се соочува со повеќе тужби околу начинот на изградбата на проектот е да успеа.Кога Ernst & Young (EY) неодамна го заврши својот ревизија на компанијата, финансиската состојба и беше се подготвува да издаде своите наоди, IPI почна да вреска за детали да се чуваат под обвива дали е можно да се направи пари од коцкање. IPI месинг дури и отиде да судија да побара привремено ограничување на ред (TRO) за ослободување на информации, која е дадена.Сепак, се чини дека TRO беше премногу мал, премногу доцна, како целиот извештај е веќе протекоа од неколку извори дали е можно да се направи живеат надвор коцкање. IPI и Комонвелтот Казино Комисија (CCC), кој ги надгледува коцкање активност во Saipan, како и сите на Заедницата на Северни Маријански Острови (CNMI), во судот се разговара IPI тврди дека финансиските информации се приватни и не треба да биде објавен.На CCC тврди дека финансиската стабилност на казино оператор е под нејзина purview како регулатор и издавачот на коцкање лиценци.На финансиските податоци, кои го направија својот пат на социјалните медиуми платформи како што се Facebook и другите, каде што можат да бидат видени од страна на речиси секој.Всушност, дури и CNMI Претставник Кристина Sablan подигнати тоа да нејзината Facebook страница.Како резултат на тоа, на CCC, вели дека пресудата против објавувањето на податоците во овој момент се ирелевантни и дека одлука на судот не може на сила на оние кои се испратени на информации да го земе надолу.Тоа не е јасно кој прв протекоа информации – тоа би била една од голем број на лица со пристап до податоци, дури и некој од рамките на IPI.На CCC беше во можност да се добие пристап преку Отворена Влада Акт (OGA), слична на одредбата за Слобода на Информациите (ПДИ) во НАС.Финансискиот извештај открива дека IPI должи милиони на луѓе на заедницата и исто така се истакнува со други важни детали за тоа како компанијата е вршење.Финансискиот извештај сега е внесен како јавен документ како резултат на воспоставената судска борба да не се направи тоа во јавноста.Како што е случај и маршеви на, и двете страни ќе мора да одат назад до судот на јули 8, каде се Чувствувате Суд Судијата Кенет Govendo ќе продолжи да слушате на ирелевантни аргументи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre дали е можно да се направи пари коцкање.