високото покер рака крстозбор поим

онлајн казино плаќаат со paypal

aming лабораторија за тестирање и техничка консултантска компанија BMM Меѓународни ДОО, познат како BMM Testlabs, вели дека има назначен Navin Goel (на сликата), како главен операции службеник (COO).ccording да понеделник соопштение од BMM, Г-дин Goel помина девет години како постар заменик претседател на Aristocrat Технологии Ад, сад рака на Австралиската слот машина снабдувач Aristocrat Слободно Ltd.Таму тој беше одговорен за функции, вклучувајќи управување со квалитетот на глобално ниво, и управување на системи инженерски тим, според BMM е најава високото покер рака крстозбор поим.

Неговата индустрија искуство, широчината на знаења и докажано раководство го направи многу добро прилагодени за однапред BMM стратешки иницијативи", рече Мартин Бура, главен извршен директор на BMM, како што е цитиран во печатот известување.р Goel беше цитиран како вели тој е "чест" да биде преземањето на ново закажување "на овој предизвик, време за нашата индустрија".број на инвестиции аналитичари потенцираше дека нарушување поврзано со Covid-19 пандемија отворија можности за финансиска технологија (fintech) и други форми на дигиталната технологија, да играат поголема улога во традиционалните тули и малтер казино индустријата. superlines казино 50 слободен врти.