е спортски нелегално коцкање во охајо

како да се подели садови работа во покер

Цезар Забава Корп успеа во добивање на дозвола за привремен reprieve до 5 октомври од повеќе тужби што износот до над $11 милијарди долари во барањата е спортски нелегално коцкање во охајо.
CEOC предложи да созревање својата bondholders 34 проценти од она што тие се должи, во обид да излезете стечај.Овие тужби од bondholders се најголем предизвик за CEOC и истражувач именува судот смета дека на сопствениците на обврзници имаат добри шанси за пронаоѓање на повеќе од 34 проценти, тие се нудат. Bondholders allege дека Цезар поддржан од своето ветување да се покрие CEOC е долгови и удобно да се подели на бизнис во 'добар Цезар", која беше профитабилен и 'лошиот Цезар' кои имаа долгови.Сепак Капитал ЛП, Аполон Глобален Менаџмент ДОО и Цезар ги негираат овие наводи е спортски нелегално коцкање во тексас.

S.Стечај Судија А. Бенјамин Goldgar одлуката што компанијата смета дека се погрешни.Судијата Роберт В е спортски нелегално коцкање во њу џерси. S.Окружниот Судија Роберт В.

Bondholders се наведе дека тие се одлучиле да одат по Цезар, матичната компанија на CEOC врз основа на promptings на TPG Capital ЛП и Аполон Глобален Менаџмент ДОО. Gettleman е наведено дека тој ќе се чека до 5 октомври расправа и одлучува дали тој треба да overrule на стечај судија е одлуката, но предупреди CEOC дека процесот ќе биде тешка битка.Цезар се соочува со повеќе милијарди долари тужби во Њујорк и Делавер судовите и привремено reprieve значи дека компанијата не ќе мора веднаш да се справи со овие милијарди долари тужби како да се подели садови работа во покер. Стечај Судија А.
Бенјамин Goldgar го стави тужби на чекање назад во јуни со цел да се даде bondholders и CEOC време за да се преговара за договор.Од двете страни беа во можност да се постигне меѓусебна одлука, Goldgar одлучи на август 26 за да се овозможи bondholders да се оди по матичната компанија и враќање на нивните членарина и дал Цезар време до Јан 17, 2017 да достави финален преструктуирање план кој е поддржан од страна на сите доверителот класи.Цезар Забава акции се преземат тепање на оваа недела и бележат пад од речиси 16 отсто.Компанијата сега има само во текот на еден месец да биде во можност да се постигне консензус со своите акционери или на друго место, тоа ќе мора да се излезе со еден силен правен аргумент дека е доволно добар за Судија Gettleman да overrule Судија Goldgar одлука.Цезар издаде изјава, тврдејќи дека тоа ќе исто така, треба да се поднесе за Поглавје 11 за стечај, ако судовите да одлучат дека тоа мора да се чест на долговите на CEOC. како да се подели садови работа во texas holdem. CEOC кои беа поднесени за Поглавје 11 за стечај назад во јануари 2015 година, сега ќе оди назад до судот на 5 октомври да се бори и да видиме дали може да се добие overrule над U како да се подели тенџере во texas holdem poker.