холивуд хард рок казино се најавите

граѓа магнат 2 спаси слот

arlier овој месец имаше најави дека бремената член на персоналот на StarWorld е казино биле дијагностицирани со рубеола на Мај 31 холивуд хард рок казино се најавите. Работникот – 14 недели бремена на време, наводно, била да не се вакцинирани против болеста.ther локални игри својства за да се потврди случаи на рубеола од почетокот на април вклучуваат MGM Макао и Град на Соништата холивуд хард рок казино телефонски број. MGM Макао, кој се наоѓа на Макао полуостров, се извршува од страна на MGM Кина Holdings Ltd.Градот од Соништата, во Cotai, е управувана од страна на Melco Летувалишта и Забава Ltd.бројот на случаи на рубеола, исто така, биле потврдени во казино во Новиот Ориентираат Ознака за земја Хотел – сопственост, исто така, со користење на SJM Стопанства лиценца – на Макао полуостров.acau има агрегат од 59 рубеола пријавени случаи citywide помеѓу април и јуни, според петок е ослободување од страна на бирото.Поголемиот дел вклучени луѓе кои работат на казино својства. холивуд хард рок казино работни места.