монета господар слот машина трикови

риболов боб слободни слот машина

Виктор Kiam презеде Ремингтон бидејќи "допадна хлапак толку многу, јас купи компанијата" и покер играчи на Кажете Игри може да го стори истото сега – вид на.Скандинавските оператор е најновата iniative ќе награда на чести играчи со голем удел во компанијата.Тоа не може да биде секси, но е фер.Има интересна дебата во текот на последните месеци за гребло дистрибуција, rakeback, како и различни покер мрежи се лекува победа покер играчи.Јас би сакал да ја искористам оваа можност за да ги избришете некои заблуди за Bodog Мрежа е единствена гребло дистрибуција формула, и зошто тоа е всушност добро за освојување играчите.Во Б2Б односот помеѓу покер мрежи и покер оператори, победа играчи имаат историски е преценет.Како победа на сите играчи знаат, се повеќе случајни играчи има на покер мрежа, повеќе атрактивни мрежата ќе биде.Сепак, начинот на приходи (гребло) се подели помеѓу операторите не ја рефлектира вистинската вредност на играчите, операторите се донесе до мрежата.Оператори со висок процент победа играчи имаат стекнато од ова, додека операторите со повеќе обичните играчи имаат изгубено.Поради ова, операторите се натпреваруваа агресивно за победа играчи, често со rakeback.Кога повеќе пари се трошат за задржување на освојување играчите, помалку пари се потрошени за привлекување на обичните играчи.Покер мрежи се обиде да го реши ова во различни начини.Некои имаат забрани rakeback и се обидел да го полиција, некои се обиделе да капа rakeback, а некои имаат дури и дозволено нивните најголеми оператори да прстен-ограда своите играчи за да се запре на интер-мрежа конкуренција.Ништо од ова не работеше многу добро.Повеќето покер мрежи се сега решавањето на овој проблем на нов начин, но постојат различни школи: два најпознатите екстремни примери се "Bodog Мрежа училиште" и "Playtech/Шеф Медиуми училиште" монета господар слот машина трикови. (Microgaming има земање на претпазлив пристап, со тоа што само маргинални промени, и мислам дека нивната rakeback проблеми ќе постојат.) Bodog Мрежа се случува да се реши коренот на проблемот со промена на начинот на приходи е поделена помеѓу играчите на секоја маса, за подобро да се отслика вистинската вредност на играчите монета господар слот за онлајн 303. Playtech и Шеф Медиуми одбравте друг стратегија.Тие ќе ги асиметричен начин на разделување на гребло, а потоа парична казна оператори кои се добие премногу од него.Очигледно е дека е некоја инфериорни модел, но тоа веројатно е полесно да се имплементира.Проблемот за операторите со овој модел е дека победа играчи всушност би можеле да чини пари.Некои оператори веќе реагираа од затворање на некои од нивните победа играчи надвор – тоа е разбирлива реакција, но во исто време, тоа е повреда на овие мрежи' кредибилитет.Јас сум победа покер играч мене, и јас не би сакал да биде третиран како оваа риболов боб слот машина плувка бонус.
Bodog Мрежа е модел е различен.Оператори на Bodog Мрежа може да никогаш не губат пари, бидејќи тие донесе победа играч на мрежата—вредноста на играчот не може да биде помал од нула.Победничка играчот ќе биде достоен за многу малку, но барем нешто.Да се кандидира на профитабилен бизнис, операторите ќе треба да се инвестираат во маркетинг и да се обиде да го привлече обичните играчи на мрежата.Ако тие успеат, тие ќе се прави повеќе пари отколку што би на било која друга мрежа.Тоа ќе биде интересно да се види дали други покер мрежи се случува да се приклучат на "Bodog Мрежа училиште" или "Playtech/Шеф Медиуми училиште".Доволно кажано за Б2Б.Како ова ќе влијае на освојување играчите?Постојат две јасни предности за вас: • ќе Има голем базен на обичните играчи за вас да се игра против риболов боб слободни слот машина. • Нема оператор на Bodog Мрежа ќе ве спречи да игра.Ќе мора да победи на пари на маси себе, иако, и не се потпираат на rakeback или други награди.Мислам дека голем базен на обичните играчи ќе го зголеми вашиот РЕНТАБИЛНОСТ целосно да ги надомести за тоа, но времето ќе покаже.Фер доволно?Добро, тоа е покер риболов казино мо apk (неограничен монета). Jonas Ödman е Заменик Претседател на Bodog Мрежа.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.