како да се укине себеси од казино забрана

одморалиште world sentosa казино минимален влог

Лари Flynt има повеќе пари од 99.9% од НАС граѓаните, но во неговата родна држава Калифорнија на purveyor на сите нешта risqué вели дека тој се чувствува како втора класа државјанин.Се појавува пред Gardena Градскиот Совет на јули 12, "Hustler" издавач lashed излезе на локални одбор за гласањето против неговата Среќа Дама Казино знак и донесување на одлука за измена даночни олеснувања претходно дадена на планираниот простор.Тој планира да реновирање на Normandie и rebrand тоа како Среќна Дама.Заедно со неговиот Hustler Казино, Flynt сега поседува два картичка клубови во градот кој се наоѓа јужно од Лос Анџелес.Советот првично рече дека ќе обезбеди значителни даночни олеснувања за да Flynt.Сепак, Градот Менаџер Mitch Lansdell додаде одредба во последен момент дека сега држави Flynt мора да плати $800,000 пред еден месец било мотивација се применуваат.Градскиот Совет го одобри промени со гласање на 3-1. "Во 16 години сме биле таму долу, јас сум платен градот $80.5 милиони даночни приходи," Flynt sternly реков на панел. "Ние го спаси градот од банкрот.Ние сме биле плаќање на градот платен список . .и јас не мислам дека некој има направено толку многу за градот, а доби многу малку." Настрана од Flynt е разочарување и гнев во текот на советот на даночната структура се менува, тој е, исто така, во војна со градот во текот на неговиот Среќа Дама брендирање како да се укине себеси од казино забрана. Flynt тимот ги презентираше логото кој една жена во ниско-намалување на костим за капење, со нозете обвиткан во склопот на "Y" во Среќа.Член на советот Tasha Cerda зеде дело. "Јас се уште верувам дека ова е навредливо за жени," Cerda изјави. "За секој кој не се случува во казино, да се види оваа слика на жена тресење нејзините нозе, scantily облечени, јас само не мислам дека е добро." Но Flynt се спротивстави со велејќи дека законот е на негова страна како да се нагоре ниво брзо во менито што се слотови. Flynt нарекува историска одлука од страна на поранешни САД Врховниот Суд Antonin Scalia дека предупреди владите да не обидувајте се да го законски основа "вкус." Flynt вели дека неговите планови да инвестира $60 милиони евра во Normandie во текот на следните четири години се става на чекање.Картичката клуб е поранешен ривал на Hustler Казино како две особини се помалку од еден километар, освен одморалиште world sentosa казино котизација. Flynt е подготвен да се движи напред со надградба на Normandie по советот рече дека и тој ќе добијат даночни олеснувања кога неговите приходи ги надминуваат $2 милиони евра месечно.Сега загарантирана да биде на кука за $800,000 еден месец, Flynt е одење далеку одморалиште world sentosa казино минимален влог. "Предлог дека само будала би можел да потпише, и јас не сум будала," Flynt рече одморалиште world sentosa казино леви. "Јас никогаш не сум го слушнал во мојот 50 години на бизнис, никогаш не сум, некогаш слушнале за договор се допаѓа тоа." Тоа е нејасно ако Lansdell и Gardena на Советот на Град ќе се преземе акција за да се направи реновирање на Normandie попривлечен за Flynt.На следната закажана средба е јули 26..