најголемиот казино во северна калифорнија

вилијам хил казино 10 слободни

Вести на Melco Летувалишта и Забава (Филипини) Корп се delisted од Филипините Берза (PSE) е циркулираат околу еден месец.На ден пристигна и, како и за утре, Melco повеќе нема да се најде помеѓу exchange е придонеси.На девизниот избра да delist компанијата по тоа постојано не успеале да ги исполнат одредени листата на барања најголемиот казино во северна калифорнија.

[Image кредитна: Заедничката Ризница]Melco призна delisting во поднесување денес, во која се наведува, "корпорација ова информира јавноста дека по Филипините Берза (PSE) Меморандумот CN Бр 2019-0023 од 14 Мај, 2019, корпорацијата ќе бидат автоматски delisted од официјалниот регистар на PSE на сила на 11 јуни 2019, поради својата јавна сопственост останатите под минималниот праг пропишан под PSE Правило на Минимум Јавна Сопственост за период од повеќе од шест месеци." Melco бил предупреден минатиот месец дека ќе биде отстранета од PSE по добивањето неколку известувања дека тоа е во спротивност на листата упатства.Конкретно, компанијата беше наменета да го задржи најмалку 10% од своите акции лебдеше; во спротивно, ако тоа не успеа да го поправи проблемот со 11-ти јуни, тоа ќе мора да се delisted вилијам хил казино 10 слободни без депозит. Melco веќе се гледа на тргување на размена суспендиран на 10 декември минатата година поради тоа што не ги исполнуваат листата барање.На delisting се вклопува во со целите на компанијата родител, Хонг Конг-листата Melco Меѓународен Развој Ltd.Тоа беше сакаше да delist размена преку тендер понуда минатиот ноември, но акционер на корозија предизвикана тоа да се преиспита потег.Се чини дека Melco Меѓународниот беше во можност да се најде начин да ја исполни својата цел.Идејата беше да се земе компанија во приватна.Сепак, она што резултираше беше само за 2.1% од Melco Летувалишта (Филипини) акции се одржува на PSE, многу под 10% барање.Како таква, тоа е кршење на правилата и, нема никакви корективни мерки, мораше да биде симната размена вилијам хил казино 30 слободен врти. Melco Летувалишта (Филипини) функционира Градот на Соништата Манила.Компанијата мораше, во еден момент, смета дека идејата за проширување во земјата, но moratorium на нови казина спроведува од страна на Претседателот Rodrigo Duterte ја поттикна идејата да се стави на чекање.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre вилијам хил казино 10 слободни.