табличка слотови се преполовил

вредности во играта на покер

Глобалната казино оператор Лас Вегас Песоци има пријавени 41.3% зголемување на нето приходи за првиот квартал од 2017 табличка слотови се преполовил. Фирмата која е сопственик на казино места во Макао, Сингапур и Лас Вегас примени нето-приходи од $578m во споредба со $409m за истиот период во 2016 година licht aan deur op слот reclame. Тоа атрибути овој успех да се посилните перформанси низ компанијата имотот од портфолиото, делумно се компензира со трошоците настанати поради отворањето на Parisian Macau одморалиште во септември 2016 година вредности во покер игра. Компаниите оперативни приходи се зголеми од $586m во првиот квартал од 2016 до $763m за Q1 2017, пораст на 30.2% вредности во играта на покер. Net приходи е зголемен за 14.3% до $3.1 bn во Q1 2017, во споредба со $2.72 bn за истиот период во 2016 година вредности во texas hold ' em покер. Целокупната вкупно нето приходи за Песок Кина зголемија за 15,3% до $1.9 bn во квартал, додека нето-приходи се зголеми 11.9% до $349m.На Песок Cotai Централна примени нето-приходи од $467m во Q1 2017, со Песок Macau одморалиште е нето приходи зголемување 4.0% од $175m да $182m за истиот период.Четири Сезони Хотел Макао и Плаза Казино генерира нето-приходи од $143m додека Parisian Макао, која се отвори во септември 2016 година пријавени првиот квартал нето-приходи фигури на $318m.Претседателот и извршен ДИРЕКТОР на Шелдон Adelson поздрави резултатите, велејќи: "задоволни сме да се продолжи да се изврши нашите стратешки цели во текот на кварталот и да ги предаде силна оперативни перформанси во секој од нашите пазари." "Во потрага напред за остануваме фокусирани на извршување на нашата докажана глобалната развојна стратегија, која leverages моќта на нашиот единствен конвенцијата-based Integrated Resort бизнис модел.Ние и понатаму сме убедени во нашата способност да се донесат економски бенефиции на нашиот докажан бизнис модел да ветувајќи нови пазари ширум светот како што се појавуваат и се развива во иднина." како да се проблем казино heist.