диви казино без депозит бонус кодови 2021

она што се движи повисоки во покер

Малта е коцкање индустрија директно придонесе €1.1 bn ($1.28 bn) за економијата со околу 9,800 луѓе вработени во сектор до крајот на 2017, Malta Игри Орган (MGA) рече во својот годишен извештај, објавен во вторникот.Земјата собрани €66.3 m ($77.1 м) во приходите од лиценца за такси, игри даночни и други такси и казни, доста голем износ за еден остров со население од 436,000 диви казино без депозит бонус кодови 2021. Коцкање сметки за околу 11% од Малта економијата."На силен раст на индустријата за игри во последниве години е одржлива во 2017," на MGA извештај рече диви казино без депозит кодот. "На индустријата за игри на тој начин се консолидира својата позиција како трето-најголем економски сектор, придонесе кон создавањето на активност во други сектори."На MGA outlook за гејминг индустријата иднината е позитивен, со истражувања укажуваат дека бруто игри приходи треба да расте со просек од околу 15% и вработување треба да се зголеми за 10%.Според извештајот, "постоечките оператори се очекува да се зголеми нивната расходи во Малта, во опсег од околу 8% 13%, годишно во текот на следните две години, со тоа дополнително придонесува за растот, особено на услуги, продажба на мало и недвижен имот сектори."На MGA исто така мислам дека тоа е можно дека гејминг индустријата може да видите повеќе раст со активностите на нови инвеститори во Малта.На MGA ќе биде спроведување на GDPR-врз основа на влијанието на регулативата за време 2018 со цел да се обезбеди приватноста на корисниците на податоци.Тоа, исто така, ќе се бара да се фокусира на безбедноста на информациите со реконструкција на своите ИТ инфраструктура.Малта е нова Игри Акт влегува во сила на 1 август 2018, еден месец подоцна од претходно очекуваните. диви казино без депозит бонус кодови април 2021.