хард рок казино часа sioux град

viel geld im казино gewonnen

Saipan покер лиценци се да одат на патот на Dodo откако владата одлучи, тие веќе нема да издаде нови или дополнителни лиценци за покер по 2 април, 2015 година хард рок казино часа sioux град.

Повеќе луѓе се види на Манчестер Јунајтед дома игра кои живеат во Saipan, но тоа нема да не сопре Северни Маријански Острови frequenting наслови на коцкање статии во изминатите неколку месеци; најновите на која има појави во Saipan Трибјун оваа недела.Според дневниот онлајн весникот, владата изјави дека тие веќе нема да издаде нови или дополнителни лиценци за покер, pachinko или слични забава машини за Saipan по 2 април, 2015 година хард рок казино часа sioux ајова сити. Веста доаѓа само неколку недели по Северните Маријански Острови " Куќа на Претставници донесе законот да се даде на Лотарија Комисија моќ да им даде ексклузивно казино лиценца во мал остров.Оваа промена во законот е исполнети со многу радост поради тоа што ќе обезбеди околу $30 милиони евра во финансирање за да се грижи за островите пензионери, победа која е blighted малку од последните вести.Претседателот на Куќа, Комисијата за Образование Римски Benavente е повик за законот да биде разјаснето.Ќе сопственици на постојните покер машини се во можност да ги обноват нивните лиценца надвор од 2 април до 2015? И уште поважно, каде се парите ќе дојде од да се плати од $3 милиони евра потребна за финансирање на Saipan Високото Образование Финансиска Помош (SHEFA)?Benavente е загрижен дека загуба од $12,500 на машина значи дека парите за SHEFA ќе излезе на земјата казино каса и, според тоа, јадете во пензија профит хард рок казино часа тампа.
"Казино закон не се каже каде се парите за SHEFA ќе дојде од по покер машини се качил.Тоа ќе биде централната власт одговорност по реализација на приходите од казино?Ние треба да се знае," Benavente изјави Saipan Трибјун Уште една битка која на покер машини лице е локална закон кој беше потпишан во сила во октомври 2013 година, изјавувајќи дека било покер оператор функционираат во рамките 200 метри на училишта, цркви, паркови, игралишта и перење објекти мораше да се преселат пред 2017 viel geld im казино gewonnen. Ќе научат нешто ново секој ден и денес, научив дека чистење на вашиот валкани knickers беше коцкање активирањето.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre viel geld im казино verloren.