бесплатни онлајн златна божица слот

е коцкање правна во њујорк

ainland Кина е главната фидер пазарот за Макао е казино индустријата.Посетителите доаѓаат од Кина изнесува две третини од 14.76 милиони туристи градот добредојдени во текот на првата половина од оваа година, според официјалните податоци. бесплатни онлајн златна божица слот. Туризмот е главен сектор на економијата и на копното е на врвот посетител-генерирање на областа за [Macau], сметководство за над половина од [град]'s посетител на пристигнување," монетарната власт се вели во соопштението издадено во четвртокот.

"Оттука, слабеењето на renminbi може да се намали атрактивноста на [град] како туристичка дестинација за копното посетители.Туризмот и на малопродажните бизниси ќе биде погодена во краток рок." ollowing огласот, секојдневно референтната стапка за јуани против U. долар падна од 1.9 отсто во вторникот.Тоа беше најголемиот еден ден пад од 1994 година.
lthough на Макао владата извештаи неговото казино бруто игри приходи (GGR) на територијата е валута, pataca (исто така познат како ЧЕТКА), најмногу облози во Макао казина се деноминирани во Хонг Конг долари, валута во моментов фиксиран за U бесплатни онлајн коцкање слот машина. долар.На pataca е индиректно фиксиран за U бесплатни онлајн коцкање слотови машини. долар преку асоцијација со Хонг Конг долар, при што MOP1.03 е приближно еднаков на HKD1.00 е коцкање правна во њујорк. aiwa Група Хартии од вредност Ад, рече во белешка во средата дека неодамнешните renminbi девалвација "би можеле да имаат 8% до 10 проценти надолно влијание" на маса казино GGR во Макао во 2016 година е коцкање правна во њујорк. apanese брокерски Номура вели дека "додека поодржлив се движат кон послаба renminbi чини сосема веројатно, ние сме склони да мислат дека властите ќе остане во контрола на ситуацијата.".