како да се зборува за некој кој има коцкање проблем

топ 50 казино терени за голф

ESTORIL, Португалија — Надвор од основното влезот во Казино Estoril, камен маркер со шарени плочки признава на едно време kingpin на Макао гејминг индустријата.Португалија и Макао се засекогаш е поврзан и покрај поделбата на повеќе од 6,800 милји.Многу од односот шарки на контроверзниот Хонг Конг милијардер Стенли Хо.Благодарение на Португалија, Хо сопственост на монопол на Макао е казино пазарот за речиси 40 години.Португалски колонизираните Macau во 16 век, како прва Европска населба во Далечниот Исток.Во 1987 година, Кина и Португалија потпишаа договор за создавање на Макао Посебен Административен Регион и област се врати на Кинески правило во декември 1999 година како да се зборува за некој кој има коцкање проблем.
Хо е контрола над Макао е казино индустријата заврши во 2002 година, кога на пазарот е отворен за нови оператори, вклучувајќи ги и Американските компании. како да разговарате со некого за нивните коцкање.