888 казино промо кодови 2021

како да се пресмета покер рака ранг

или 2019 издание на истражувањето, истражувачите беа рече да ја посетиле 15 казина, кои опфаќаат работење на сите шест Macau казино оператори.Истражувачкиот тим собрани на агрегат на 1,840 казино вработен примероци – врз основа на истражувач набљудување – со цел да се оцени различни услуги на Макао е маса игри подови.iven различни националности кои работат во Макао казино комплекси, тоа не е јасно од достапните информации дали методологија на истражувањето направени надоместоци за културните разлики меѓу работниците кога тие ја испорача услуги, или одреден контекст на нивната работа.f сите игри позиции gauged за 2019 истражување, оние кои се во кафез одделот покажа дека најголем сервис за подобрување на квалитетот од година на година, со читање на 2.49 поени, до 13.7% во споредба со 2.19 поени минатата година.Кафез персонал покажа подобрување во сите под-индекси, и тие го направија најголем напредок во "smile" оценка.nbsp; 888 казино промо кодови 2021.